St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aha bunu buldum nasıldır alan kullanan var mı?ucuz etin yahnisi diyorum ama bi yandan da fiyat çok cazip geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 16 lira bi de. Hani du$unuyorum technics in sony nin urunleri vardi boyle hi-fi headphone lar, 200 liradan ba$liyor. kaliteli sesi olabilecegini aklimdan bile geciremiyorum nedense. Daha cok coluk cocuk icin yapilmi$ oyuncaklara benziyor. Zaten tipi de oyle, cok gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 $ekil 1A $ekil 1B $ekil 2A $ekil 2B $ekil 3A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 de mi ya bi milyoncudan alınmış kulaklıklara benziyo genede alsaya biriniz bi deneyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar