Loxias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 merhabalar. bir intro denemesi yaptım ve sağlam bir intro müziğe ihtiyacım var. şu haberlerde ciddi bişeyler olurken arkadan "dı dı dı dım" tarzında olanlardan lol. neyse anladınız işte bu tarz müziklerin adını verebilirseniz sevinirim. edit: başlık hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 He's a Pirate - Pirates of Carrabian 15. Track Requem For A Dream (Clint Maswell gibi birşey hatırlıyorum) Nightwish - Ghost Love Score Carmina Burana - O Fortuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bunları bulmak kolay değil ya. şansa müzik dinlerken filanda çıkıyor. ama film müzikleri işini görür gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 blood diamond'ın soundtracklerini kurcala derim. inanılmaz şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 En güzel intro müzikler fon müzikler ultima online müzikleri =) Koy arkaya Bucs temayı rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 transformers OST yi indir hepsi intro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 heroes 3 müzikleri de güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Raincloud said: En güzel intro müzikler fon müzikler ultima online müzikleri =) Koy arkaya Bucs temayı rofl. Yeah! Ultima online müzikleri.İyi aklıma geldi bak Yew de çalan müziği çıkaracaktım ben bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar