Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aile

Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

@Alexi belki dogrusun belki de değil hani kol kırılın yen içinde kalır muhabbet,aynı seyi ben de yasasam el kaldırmam ki benim yarım kadar oldugu halde (babam) dediklerin insandan insana değişebilir ve evet cocuk askerliğini doguda sanırım jandarma olarak yapmıstı. su an tartıstıkları konu oss yi kazanamayıp ozel üni de okuması bunu geçtim bitiripte hala iş bulamaması yüzünden cıkan tartısma.Cocuk en sonunda babası yine boyle yüklenirken karsılık verdi sanırım ve olaylar boyle gelişti her zaman rest cekmek o kadar kolay olmuyor sonucta işi yok adamın parası yok nasıl kendine bi hayat kurucak hadi onu geçtim annesi var belki de ona bir şey olmasın içgüdüsü ile kalıyor bir dünya ihtimal var ve ne olursa olsun gorulenlerin dısında kendi içlerindekini dısarıya yansıtmıyorlar annemde oturup konusmus karısıyla sikayet edin bosan vs. diye ama kadın her zaman susmus en basiti.Yine bu yuzden bizim yapabileceğimiz birşey var mı diye soruyorum zaten aile içindekilere kolay kolay müdahale edilmediğini ben de biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
hicbir insanin, baska bi insani hicbi sekilde dovmeye hakki yok, ne babasi ne oglu.

saldırı hareketini başlatıp birini döven/dövmeye çalışan insanın dövülmeye her türlü hakkı var. bu hakkını elinden almamak lazım.

hadi o da insan bi kere kontrolünü jaybedip hata yapmıştır desek bile bu adam bunu alışkanlık haline getirmiş rağmen
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Büyük konuşmak gibi olmasın ama, maddi manevi kocamin eline baksamda (ki bakmıyorum), bana veya çocuğuma el kaldırmaya kalktıgı gün alir çocugumu giderim... "adam öldürüyorlar" diye bağırılmaya gelmez olay...

Bu durumda karışılır bir yanı kalmamış... Yardım istendi mi "bu adamdan kurtulmamız için yardım edin" diye... istendmediyse, bugün dayak yiyen yarın "size ne bizim aile meselemiz" der çıkar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...