lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Battlemaster title'ı süper yahu. Harbiden hesabı satman istesen sırf o title'a bi ton para bayılır millet. Bunun üzerine eğilip derinlemesine operasyonlar yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 eskiden kolaydıda şimdi bayaa zor, 1saat süren av de bile 70-100 kill alabiliorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 abi title olsa nolucak ya ne bos isler allahim. blizzin de allah belasini versin ya, wow diablo sc, hayatimiz gecti anasini satiim. bunlar olmasa dunyaya daha faydali bi eleman olabilirdim belki de bugun. ha bide uo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 UO ve Blizzard ın oyunları olmasa bugün Barrack Obama nın yerinde ben olurdum ya sen ne diyorsun, nalet olsun bu düzene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Argue said: eskiden kolaydıda şimdi bayaa zor, 1saat süren av de bile 70-100 kill alabiliorsun. yok yahu gecenlerde girdim, iki boss da olmeden bitti 150+ killim vardı. 45 dakika falan surmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yav 100k 100.000 kişi demek degil mi ? bişi degil yav. benım eskı palada bıle 80k vardı :D kasmadan yanı o derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 100000 zor be yani uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar