Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 pogodi said: huun said: pogodi said: hamsili pilav yiyemiyorum hepüsünü anladum da ha bunu yememekle hata edeysun da uşağum en son yediğimde yüzyılın kusumunu yapmıştım. ayrıntılara gircek olursam burnumdan bile çıkmıştı. aricam uttu. keşke girmeseydin, bir kızdan bu kadar iğrendim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 düşünsene o anı böyle burnumda hamsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 birde onun wc versiyonu var hiç sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 pogodi said: düşünsene o anı böyle burnumda hamsi artık seninle duramam bu akşam çıkar giderim hesabın kalsın mahşere evimi yıkar giderim. sen zahmet etme yerinden gürültü yapmam derinden parmakların üzerinden su gibi akar giderim. artık kusarsın bir daha ne cismin kaldı ne cefa iğrenmem bu defa bende kusar giderim. bozar mı sandı bu iğrençlikler kusmuğa basar giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Canım çekti. Cuma günü çiğköfte yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 güldüm lan ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar