pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ve hiç sevmedim. çok çirkin bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 kıro yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 öyle 1 kere yedin sevmedin olmaz değişik değişik yerlerde dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 oovvv yapma bunu sevilmezmi çiğ köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 evet kıro yemeği ben sofistike leydiyim yok cidden sevmedim sanki önceden biri senin için çiğnemiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 senin yediğin yer kötü yapmiş ne çi köfteler var yemeğe kiyamiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 alın teri var o yemekte ama mecaz değil gerçekten var D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 etsizini dene. mercimek köftesi gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 http://www.dialogueokul.com/Photo/Ahmet_Sivil_Cig_Kofte.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 http://www.dialogueokul.com/Photo/Ahmet_Sivil_Cig_Kofte.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ahadaha karpuz ayni şeyi linklemişiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 iyi yapan bi yermiş etsiz yedim mercimek köftesi de yiyemiyorum artık ben kustuğum şeyleri yiyemiyorum mercimek köftesi haricinde mozaik pasta hamsili pilav ve kavrulmuş mısır da yiyemiyorum bi de votka içemiyorum çünkü onları da kustum röehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ha ağızdan çıkmış ha anüsten ne farkeder? hiç bişe yeme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 oper said: ha ağızdan çıkmış ha anüsten ne farkeder? hiç bişe yeme :D pis herif asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 öyle deme yemek yeme aşamasını seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 mesela sucuklu kuru fasulye yanina pilav turşu felan ohhş su an tokum ama olsa deliler gibi yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 pogodi said: iyi yapan bi yermiş etsiz yedim mercimek köftesi de yiyemiyorum artık ben kustuğum şeyleri yiyemiyorum mercimek köftesi haricinde mozaik pasta hamsili pilav ve kavrulmuş mısır da yiyemiyorum bi de votka içemiyorum çünkü onları da kustum röehehhe Çoğu da kusulmaması gereken yemesi hoş olan şeylermiş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Sir Clexcier said: mesela sucuklu kuru fasulye yanina pilav turşu felan ohhş su an tokum ama olsa deliler gibi yerim lan ağzımın suyu akacak şimdi. offf bi de çoban salata olacak yanına allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 acı iştahı keser miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 pogodi said: acı iştahı keser miydi? tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 elleh elleh çok açtım ama ben yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 senin metabolizma tersine çalışıyo o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 oper said: Sir Clexcier said: mesela sucuklu kuru fasulye yanina pilav turşu felan ohhş su an tokum ama olsa deliler gibi yerim lan ağzımın suyu akacak şimdi. offf bi de çoban salata olacak yanına allah cacıkda iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Dururumum içler acısı anlatmayın böyle şeyler! Akşam yemeğim 3 günlük yarım ekmek+ çabık çorba bi fincan. Komşu da kapının önüne pusmuş çıkamıyorum sıcak su almaya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar