Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Pink Martini Je ne veux pas travailler (Çalışmak istemiyorum) Çalışmak istemiyorum Je ne veux pas déjeuner (Kahvaltı etmek istemiyorum) Kahvaltı da etmek istemiyorum Je veux seulement oublier (Sadece unutmak istiyorum) Sadece unutmak Et puis je fume (Ve sonra sigara içerim) Ve üstüne bir sigara tüttürmek istiyorum Déjà j'ai connu le parfum de l'amour (Daha önce aşk parfümünü tanıdım) Aşk parfümünü tanımıştım bir ara Un millions de roses (Milyonlarca gül) Milyonlarca gül bir araya gelse N'embaumeraient pas autant (O kadar kokamazdı) Bu kadar kokamazdı herhalde Maintenant une seule fleur Dans mes entourages (Şimdi çevremdeki bir çiçek) Şimdi etrafımdaki tek bir çiçek bile Me rend malade (Beni hasta ediyor) Beni hasta ediyor... Je ne suis pas fière de ça (Buna güvenmiyorum) İnancım yok sana Vie qui veut me tuer (Hayat ki; beni öldürmek isteyen) Beni öldürmek isteyen hayat C'est magnifique (Muhteşemdir) Muhteşemdir Etre sympathique (Sempatik olmak) Sempatik olmak Mais je ne le connais jamais (Ama bunu asla tanıyamadım) Ben hiç olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Barbaros hayrettinden geliyor benim bir tarağım var bak işte bak, bu tarak tararım saçlarımı hep aynaya bakarak senin tarağın var mı? lan bu ne biçim tarak dağınık kalsın bırak kel başa şimşir tarak tarak çok önemlidir pek de marifetlidir saçlara dans ettirir sen de seyret ve dans et benim bir sevgilim var o tarağı çok sever tararken saçlarını benim şarkımı söyler herkesin bir zevki var benim zevkim de tarak zaten bir tarağım var bak işte bak, bu tarak herkesin bir zevki var benim zevkim de tarak zaten bir tarağım var bak işte bak, bu tarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ekmek Wins! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 varmola? http://asikmemo-arsiv.blogspot.com/2007/04/varmola.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar