PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 konuyu değiştirmesene! kavga etcektik :( amaan yattım ben bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hakkatten haaa adamı sorduguna pısman etmıssınız yok unlemını yesınler yok programını sevsınler yok versemde alamazsın ıstesende alamazsın zorlasanda alamazsın alsanda yapamazsın yapsanda alamazsın zorlasanda gırmez ne bu beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ne alakası var.o zaman yanlış yerde sormuşsun arkadaşım şurda sor densin ya da admin taşısın bundan sonra burda sor desin. adam ünlem koydu diye ünlemini yesinler demek veya ne biçim başlık ulan demek çok mu normal sizce.ben eleştirmeye veya uyarmaya laf etmiyorum ekşisözlük tadında herkesin zekice laf soktuğunu sanması sorun. edit. eskiden buralar cennet bahçesiydi muhabbeti yapmak istemiyorum da birkaç sene öncesine kadar bi soru soruldu mu herkes taşak geçmek yerine yardımcı olmayı denerdi bi hata olduğu zaman da "insan" gibi söylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar