Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Patladı mı?

odiflame

Öne çıkan mesajlar

alpg said:

Ben WOW'culara Ultima günlerini anlattığımda insanların ağzı açık kalıyor. Nasıl öyle bi oyunu oynayabiliyodunuz diye. UO'da birini öldürdüğümde sakin sakin lootlayıp cesedini parçalara ayırıp saga sola sactıgımda o böle isteristemez OoOooOOooOo yazdığında kayiften geberdiğimi hatırlıyorum. Aynı duruma düştüğümde sinirden gözlerimin doldugu gunleri hatırlıyorum. WAR beni birazcık o heyecana yaklaştırıyor. Ama malesef WAR ne bir UO olabilir ne WOW. Çünkü bu devirde kimse UO gibi rekabetçi bi oyun oynamaya cesaret edemez. (kimse derken yanlış anlaşılmasın, büyük kitlelerden bahsediyorum) Çünkü insanların kıçı rahata alıştı biraz. Ölünce 5 silver verip geri döncegimi bilsem de ben de bazen sinirleniyorum öldüğüme.

UO dakı o ortamın ana sebebı PK ların herhangi bir guvenli yeri olmaması ıdı bence.Uo dunyasında PK olarak ayakta kalmak ıcın ya ıyı dostlarınız olacaktı ya da guclu olacaktınız.

Delucia veya Bucs'da cok PK lar arası ıc savaslar cıkmıstır.Gıcık oldugumuz mavılerı sehrın gobedınde keserdık valla.Tavuk olup Flame Strike wandlarıyla Brıt bank a baya bı gıtmıstım.

Bunu baska herhangı bır oyun bıze sunamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...