riglous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Birini kullanan digerini kullanmamis. Bunlarin calisma mantiklari ayni mi, yoksa uc farkliliklar var mi? Virtualbox'a kurulan makina network'e nasil baglaniyor? KVM'nin epey bi ayari var, virtualbox'ta ise nerdeyse ayar yok... Nedir olayi bunlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Bildigim kvm ve virtualbox'in pek bi ortak yonu yok. Acaba bilmedigim birseylerin adi mi kvm ya da virtualbox ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ne bunlar, linux altında sanal windoz falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Sanal makina kurmani sagliyor ikisi de. vmware de var mesela ama virtualbox vs. vmware'de herkes virtualbox demis. KVM ise baya karisik gozuktu, beta interprid'de virtualbox sorun cikardi... Her neyse benim asil derdim Oracle Client ve Toad. Onlarin calismasi gerekiyo. Acaba virtualbox ile kurdugum sanal makinaya yukleyecegim Oracle Client'la network uzerindeki bir server'a baglanabilir miyim? Bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 virtualbox o işe yarıyor. simulated vindoz olayı. kvm'i de keyboard-video-mouse olarak biliyoum. bildiğin alet böyle makinaya takılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sanal makinadan dışarı bağlanabilirsin de kendi makinandan sanal makinaya bağlanamazsın sanırsam. vmware yapabilir belki ama innotek virtualbox'ta yapamıyorsun onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 http://www.rampant-books.com/book_2008_1_oracle_vmware.htm Aldim ben cevabimi. Sagol. Zaten makinaya baglanmam gerekmiyo, sanal makinadan disari baglanmam gerekiyodu ki oluyormus. KVM Switch senin soyledigin :). Ben programdan bahsediyorum. O da sanal makina kurulmasi icin kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar