Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dota

Dreamer.

Öne çıkan mesajlar

dota yla wow aynı kefede değil, ben wow da oynadım şimdi warhammer oynuyorum ama dota nın yeri yıllardır ayrı. girerim oyuna 1-2 oyun yapar çıkarım. oyunlart zaten custom ve maksimum 1 saat fln sürüyor(+10 veya -10). bi torrent programından warcraft 3 ü indir tabiki sonrada frozen throne'u, eğer yeni başlıcaksan Önce AI(yapay zeka) lı maplerde başlamanı tavisye ederim, item receiptlerini ve heroları tanırsın sonrada eurobattle.net gibi herhangi bir serverda online oynayabilirsin. serverlar için gereken patchler sitelerinde mevcuttur.
Sosyal ağlarda paylaş

www.dotastrategy.com

Oyun strateji okuyarak öğrenilmez biliyorum ama bana öğrenme aşamasında çok yardımcı oldu bu site. Herolarin büyülerini öğreniyorsun, itemleri görüyorsun, hangi heroya hangi item yapilir onu öğreniyorsun.
"Hangi heroya hangi item yapsam" daha güçlü olurum sorusu ilerde kendini hangi itemi yaparsam karşidaki herolara karşi etkili olurum" sorusuna birakiyor. Onun cevabini da stratejilerden değil oynaya oynaya öğreniyorsun. Kolay gelsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Teddy said:

"Hangi heroya hangi item yapsam" daha güçlü olurum sorusu ilerde kendini hangi itemi yaparsam karşidaki herolara karşi etkili olurum" sorusuna birakiyor. Onun cevabini da stratejilerden değil oynaya oynaya öğreniyorsun. Kolay gelsin..

Çok doğru olmuş.Millet ezberlemiş Drowa şu snipe bu Gondara zart şuna zurt... felan diye ama Dota öyle oynanmıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...