Dreamer. Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 merhabalar sacma olabılır ama dotaya baslamak ıstıyorum ankarada bulamadım cd yı zahmet olmazsa bı kısı bana kargo ıle gondersın parasını ben verırım pm atın lutfen saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 dotaya başlama yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer. Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ndn??? wow oynadım sıkıldım sımdı dota ıstıyo cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 dota yla wow aynı kefede değil, ben wow da oynadım şimdi warhammer oynuyorum ama dota nın yeri yıllardır ayrı. girerim oyuna 1-2 oyun yapar çıkarım. oyunlart zaten custom ve maksimum 1 saat fln sürüyor(+10 veya -10). bi torrent programından warcraft 3 ü indir tabiki sonrada frozen throne'u, eğer yeni başlıcaksan Önce AI(yapay zeka) lı maplerde başlamanı tavisye ederim, item receiptlerini ve heroları tanırsın sonrada eurobattle.net gibi herhangi bir serverda online oynayabilirsin. serverlar için gereken patchler sitelerinde mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 www.dotastrategy.com Oyun strateji okuyarak öğrenilmez biliyorum ama bana öğrenme aşamasında çok yardımcı oldu bu site. Herolarin büyülerini öğreniyorsun, itemleri görüyorsun, hangi heroya hangi item yapilir onu öğreniyorsun. "Hangi heroya hangi item yapsam" daha güçlü olurum sorusu ilerde kendini hangi itemi yaparsam karşidaki herolara karşi etkili olurum" sorusuna birakiyor. Onun cevabini da stratejilerden değil oynaya oynaya öğreniyorsun. Kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Teddy said: "Hangi heroya hangi item yapsam" daha güçlü olurum sorusu ilerde kendini hangi itemi yaparsam karşidaki herolara karşi etkili olurum" sorusuna birakiyor. Onun cevabini da stratejilerden değil oynaya oynaya öğreniyorsun. Kolay gelsin.. Çok doğru olmuş.Millet ezberlemiş Drowa şu snipe bu Gondara zart şuna zurt... felan diye ama Dota öyle oynanmıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ya bu item karşı heroya göre çıkılır kadar klişe ve saçma sapan bişey yok yalnız. Oyun tarzına göre en fazla 1 2 item değişir o kadar. Bkb yaparsın guinsoo yaparsın gidip de karşıda çok melee var diye blademail mı yapıyosunuz napıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aga her heroya vangard şart bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sy çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 vangardı perseyi pt yi yapacan aga bikere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 abi tabiki fix itemlar var ama linkendi ,lothardı, hexdi, bmydi oyun gidişatına ve herolara göre kasiorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Şaka yapmıştık biz ya niyetimiz ciddi değildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sana demedim death =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar