nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 donuk etrafım heykel gibi herkes insanlar binalar sokaklar hepsi aynı kalıptan cıkmıs gibi renksiz ve mat tazelikten uzak bayat soludugum hava en az ikinci el baskaları gecmis ustunden tatmıs sanıyorum tum duyguları nasıl buyuk bir önyargı bu ne kustahlık yasadıgımı sanmak yasayabilecegim tum duyguları bıkkınlık mı bunun adı kendi icimde aramak yasamı küfür degil mi diger insanlara öyle bir bosluk ki inan denizin bittigi yerde toprak başlar ya benim boslugumun bittigi yerde baska bir boslugum baslıyor ama umutlu bi devri daim bu her sonda baslangıca doncegini bile bile yagız,heyecanlı ve budala bir devrimci gibi sonu baslangıctan fazla seven sırf baslangıca gebe oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 eline sağlık hoş olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 vayy aslında benim düşüncelerime ortak olmuşsun çok hoş yazın tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hafız etkileyici olmus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ehehehe sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yazdıgın seyleri pc basına oturup bi anda yazıyosun,sonra kapatıp unutuyosun ustunden bi zaman gectikten sonra acıp tekrar okuyunca daha bi garip geliyo oha naapmısım ben diyosun eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 haha valla diyosun öyle bazen okurken ne kadar güzel yazmışım be diyosun bazen de ne kadar kötü yazmışım diyosun o zaman acıklı oluyo çok beğendim bunu ben özellikle son iki mısra çok etkileyici başparmak smiley'isi bulsam yapardım.(tu) buldum şimdi ve yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar