sandino Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 şimdi benim anlamadığım bişi var bu patchler oyunu lich kingemi çevirecek yani cdyi hiç yüklemeden cd key satın alarakta oynayabilecekmiyiz yoksa klasik bc patchimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 cd key sadece account unu upgrade etmek için. Cd ile oyunu yükliceksin TBC gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yani bu patchler bildiğimiz normal patch oyunu çevirmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 tam derdimi orada anlatamadım aptal gibi gözükmüşüm şunu soruyorum tamam cd oyunu yüklicezde sanırsam bu patchler oyunu bizi yükletmicez direk uprapge edip accountu oyuna başlicaz dimi? kastırmicak bize yüklemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Yok yine yükleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 benim anlamadığım sadece oyun tekniği ile ilgili olan değişiklikler nasıl 900 mb tutuyor. yeni grafik yok, yeni müzik yok, talent değişiklikleri nasıl 900 mb ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 900mb diil 1.60gb filan yeni kıta geldi eşşek kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 1 ay kadar önce 900mblık bir patch yayınlandı ama hemen yürürlüğe konmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bu patch o patch iste. ilk parcaydı o. kıta gelmedi ayrıca 1.5gb icinde. northrend geldiginde 17gb falan tutacak wow klasorunuz. beta'da oyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar