Dariel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Giran dan almaya çalışıyorum ama armor ın icon una dokunur dokunmaz critic error yiyorum, çöküyorum. Duydugum kadarıyla tek bende olmuyormuş bu orphustan bak dediler ama bulamadım çözümü. Varmı uğraşıpta halleden?[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 upd8 dene armor dosyasını sil icabederse bi daha almaya çaliş olmadi 32 bitse 16 bit dene fln[signature][hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Casperet ( The Drow Assasin ) ( 17 ) ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Brigandine BP de bug var herkeste aynısı oluyor. Kore updateden yama yaparak giyenler varmış ama nasıl yapılıyor bende bilmiyorum tam olarak. Sorun sadece sende değil yani[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madman__ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bi ara o setleri bug la (ufak bi dosya değiiştirerek) alabiliyordu herkes . ama bi çok kişi de bu yüzden banlandı .[signature][hline]an AmokRunNner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nargaroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 almak istiyorsan seti gm cagiracaksin o senin yerine aliyor biliyorum ben yanlista biliyor olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar