avp Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Selamlar, www.radyodinle.gen.tr acildi... Suan sitede tasarim yok sadece girince otomadik media player acilir site icerisinde ve radyo yayinini dinlemeye baslarsiniz.. Canli show ve 24 saat yayin vardir.. :)[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bakalım nasıl bişiy[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bende isimden dolayı yayinonline.com gibi birşey sandım...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ehe güzel olmuş avp. :) aradaki sesler sufer. bu exile in radyosu degilmi? harbi o aradaki sesler dehşetli. jingle lar muthiş.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar