Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acer One hakkında gözlemlerim

Dunedain

Öne çıkan mesajlar

1 aylık bir kullanma sonunda acer onela ilgili olarka yazıcak kıvama geldim sonunda.

Acer one Asus E pcnin popülerleşmesinden sonra çıkan netbook adıyla anılan pclerden biri. 8,9 inch monitorü, 1024x600 widescreen ekranı , ve 1kg ağırlığı var.

Teknik özellikleri sürümden sürüme değişmekle birlikte benim Teknosadan aldığım model 120 gb HDli 1gb Ramli ve 1,6 Ghz Atom işlemciye sahip. Ayrıca linux ve xp olmak üzere 2 işletim sistemiyle satılıyor benim aldığım da Xp home edition var .

Aletin boyutları en büyük artısı yanınızda devasa laptoplar taşımadan dilediğiniz yerde internete girebilmek ürünün en cazip yanı. Ayrıca görüntüsü hakikaten çok şık.

Klavye boyu elleriniz çok büyük değilse 10 parmak yazmanıza izin verecek kadar büyük ancak alışmak için biraz kullanmanız gerkeiyor en başta S yerine D ye bastığım çok oldu.

Pil ömrü yaklaşık olarak 3 - 3,5 saat ve ses çıkışı bu boydaki bir aletden beklenmeyecek kadar kaliteli. Müzik seti kadar yüksek ses beklemeyin ancak verdiği seste en ufak bir cızırtı yok ve baslarda bozulma yapmadan rahatlıkla müzik dinletiyor.Ekranın boyutu yazı veya internete gitmek için hatta film izlemek için yeterli ancak Diablo2 oynamayı denediğimde gözlerimi fazla zorladığını hissettim.

Ürünle ilgili genel olarak izlenimim oldukça olumlu ancak uzun kullanımlar sonucu wireless sisteminde çok ciddi bir sorun farkettim. Piliniz tam dolu olduğunda veya elektrik kablosu bağlı olduğunda interneti algılamakta en ufak sorun çıkarmayan cihaz pilli kullanımda interneti algılayamamaya başlıyor piliniz azaldıkça bağlantı kaliteniz düşüyor. Netbook olarak kullanımı düşünülen bir cihaz için bu çok büyük bir hata . Yinede oldukça sevimli bir alet ancak kafelerde wirelessa girmek için bir netbook düşünüyorsanız alternatifleri araştırmanızda yarar var .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...