Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yahu dvd izlicem takıyorum cızırtılı geliyo ses okumasında falan bişey yok.onun dışında bilgisayardan cıkan tüm sesler de normal.taktığım bi cdnin çalışmasında,açılmasında bi sorun da yok.problem cd yüzünden de değil hepsinde ayrı sorun çünkü. ne yapayım?codec falan dediler de nasıl hallederm onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ses özelliklerini açıp cd player sesini falan tmamaen kapattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 denedim olmadı.k-lite codecin son sürümünü yükledim yine olmadı:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Monitördendir balpik kablosunu kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Buraya ne yazsam çözümü bilen yok:& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 :& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar