Daggerfall Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Başlıktada belirttiğim gibi Accountumu satıyorum Acc Us Account boştur. ilgilenenler bana özel mesaj dan ulaşabilirler. Teşekkürler.[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com [Bu mesaj Daggerfall tarafından 28 Nisan 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 hayırdır dagger oyunu bırakıyormusun yoksa?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Yok dostum oyunu bırakmadım, bırakmayıda düşünmüyorum bu account benim arkadaşımın accountu[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator DAOC Kay www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 oh anladım güzel :) kolay gelsin umarım satılır[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar