ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Router lı modemim var.Ancak bi türlü şu işi çözemedim.Diablo 2 oynamak için arkadaşım bana bağlancak ancak sanırım modemim de bütün girişler kapalı olduğu için bana bağlanamıyor. modemim zoom adsl 4x modem. herangibi firewall kullanmıyorum(winxp firewallum da kapalı) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 lokal ağ dan vs bağlandımı , gözüken ip in farkli çıkar www.ipadresimne.com a bak eğer bu ip sende gözükenden farkliysa bide bunu dene[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 evet daha önce denediğim ip no. suda buydu. sonuç yine aynı tabi... modemi network kartı üzerinden bağladım bunun bir etkisi varmı bilmiyorum nerden çıktı derseniz oyunlarda ip numaram local network nosunu gösteriyor 10.0.0.15 . sanırım çok zoom 4x modem kullanan kişi var .bir çok foruma göz attım ama hiç böle bir problemden yakınan göremedim ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 modemin firewall ı var. oyuzden baglanamiyo sana. bende cok kastım onun icin yaptım ama simdi cok aytrıntılı anlatması. bence sen ugrasma:)[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bunu demekteki maksatını anlayamadım ? "uğraşma" ?! anlatamayacaksan mesaj da atma ! ben yaptımda sölememmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 sorun çözülmüştür.Benle aynı sorunu yaşayanlar için yapılması gerekenleri yazıyorum. 1)Zoom DSL modem Web-Console'dan Advanced Setup->Configuration->NAT->Disable NAT 2)Zoom DSL modem Web-Console'dan Advanced Setup->Configuration->Misc Configuration->PPP Half Bridge->Enabled 3)Zoom DSL modem Web-Console'dan Basic Setup->ENCAPSULATION->PPPoA VC-Mux 4)Local Area Networkten bağlantınıza çift tıklayıp TCP/IP propertiesden Obtain an IP address automatically ve obtain DNS server address automatically'nin seçili olduğunu kontrol edin. dumah kadar zeki olmayan arkadaşlar burdan yararlanabilir [Bu mesaj ermynorac tarafından 29 Nisan 2004 09:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar