kturumtay Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bıraz once oyunda oldum hıc sinirli fln deilim neyse sonra dusundum ben bu oyunu neden oynuyorum dıye oyunun ucunda olum var nasıl olsa nekadar ıyı oynasan ne kadar ıyı oynasanda oyna 3 kısının arasına gırınce olursun sonra uo nun amacını dusundum uo RP ile oynanır ama bızım oynayısımız aclık gıbı mal almaktı oyunun nasıl etkıledıgını dusundum oyun makıneden kalkmamızı engellıyor tuvalete bıle ıstemeyerek gıdıyoruz arkadaslarımızı ekıyoruz bu oyun yuzunden pkeı oyunun kazandırdıklarını dusundum oyun sahte mal arkadas bınek karızma falan kazandırıyodu ama oyun kazandırsa ne yazar nasılsa hayal gercek deıl bence bu oyunun ıcıne fazla dusmemelıyız annenız gıbı olmasın ama bu doru oyun hayatınızı felc edıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 1 bunu zaten biliyoruz... 2. si bu pek konu dışı deil :) neyse her uo ya başlayan gencin başına bu sorular gelir... bana şu an çok anlamsız geliyo o kadar geçirdiğim vakit uo ile... hayatı çok pis etkiliyo... neyseki şu aralar oynamıyorum uo... siz de kendinize bir iyilik edin ve uo yu bırakın... Star wars galaxies e başlayın hehehe dalga geçiyorum[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Uo ile ilgisi yokki bunun. Genel olarak mmorpg'lerin derdi. Oynayın ayrıca, çok zevkliler. Ama nerde bırakacağınızıda iyi hesab edin..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 İnsan dusunuyo ya ne yarari var uoda binek fln dedin gibi karizma fln ne anlami var ama birakamiyor işte valla yapan iyi yapmiş ne diim biliosun herseyi ama birakamion iste allah kahretsin :D[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ben okulda ticarete dökmüştüm işi... 1k gp yi 1 milyon tl ye satıyodum... alan o kadar çok salak vardı ki... bi ara bayaa bi para kırmıştım... pokemonda da öyle... aynı gene sömürüyodum herkesi :) pokemon oynayan bi arkadaştan dandik common bi kart alıp gidip 2. sınıftaki çocuklara "bak bu çok iyi kart onix en uzun pokemon herkesi yer" (işim gereği aklımda kalmış) falan diye en pahalı değerli rare kartlardan alıp sonra onu birilerine para + 5-6 common kart karşılığı satıyodum... o aldığım common kartları da gene aynı şekilde rarelarla değişiyodum... böyle böyle yaklaşık 300-400 milyon yapmıştım yanlış hatırlamıyosam... onla da minidisc almıştım ehhaehaeha[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yuh be karpuz:) Uo oynucayaksın sorgulamıyacaksın[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ben bpokemonda pikaçuya 100 tane kart değiştirmiştim.ilk bi booster almıştım 1 ay sonra 15 karttan 1000 karta yüksetmiştim olayı .küçükleri keklemek çok zevkl oluodu yaws.:D[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 hahahah imzayı farketmiş:D[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ultima Online ne be? yeni bir oyunu? oha ya hergun bi yenisi cikiyor... ;)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ahahah adama bak bize bişi kazandırmıyo demiş.LoL diyorum başka bişi demiyorum. Oynadığım süre boyunca kazandığım arkadaşların haddi hesabı yok.!! Ve şuan hayatımdaki en iyi dostlarımı bu "Gereksiz" oyun sayesinde tanıdım. Sen hiç arkadaşlık kurmadığından bilemeyebilirsin tabiki.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 vay babam vayy...[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 valla paticikdeki birsürü anti chemicalı uo da görüp tanıştım[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 benidemi?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 26 Nisan 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ahah Chemical gönderme yapıyor :) Ha bu arad Homeroom sux :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corrupt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ben bu oyun yuzunden sınıfta bıle kaldım ama bana cok sey kazandırdıgı gıbı cok sey de kaybettırdı.mesela derslerım ıkı senelık oldugum ıcın bu sene super ondan sonra arkadaslıklarım mukemmel yedıgımız ıctıgımız sıctıgımız ayrı gıtmıo dıyebılırım.Mesela su anda taılor kasıom:Pama bu forumu acan arkadasın tek bır soyledıgı seye katılmıorum oda ne kadar ıyı oynarsan oyna 3 kısının arasına gırdıgınde oluosun dıo.ultımayı sadece nebula olarak dusunursek belkı dogrudur ama kapalı olan skıllerı de hesaba katarsan sahsen ben delı gıbı skıll kastıgım ıcın resıstı 100 ledım bır servreda ve yanımda ıster 10 tane mage ıster 5 tane warrıor olsun kesıodum.parrry skıllını tamamen acık oldugunuda dusunursen eskısı gıbı sana kım vurursa vursun ıslemez kım buyu atarsa atsın farketmez senın ıcın karsı taraf ıcın cok gıcık bır durum ama yınede 3 kısı falan sacma nebulada bıle su anda 3 kısıyı keserım aynı anda :P [Bıraz atmasyon oldu]Ama tum skıller acık bır serverda bu sayı 10 da olabılır:P sahsen kestım yanı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Natural_Jedi, 26 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: benidemi? Bütün demedim birsürü dedim[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Oyuna vakit harcamak gerçekten çok anlamsız bişi ama hala da en çok vakit ayırdığım şey...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bu bir "uyanış" çığlığıdır.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 lol o bir ctrl ö canavarı o bir halk kahramanı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Valla en son dark venue formlarında karan filtre 10 kisiyi atsız kesti demisti arada yapalı biliyor ole seyler gerci 10 kisde lagdaydı gayet kolay olduler ama oynamıom artık kendine denk adam bulamazsanda kral olmak bisey ifade etmiyor sonucta bu oyun uo bisey ifade etmezsi beklenemez PS: bu arada charı satıyom ilgilenenlere :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 pul koleksiyonu olayına farklı bi bakış açısı tabi düz mantık yaparsak oyun oynarken onu kızlara gösterin diyor dresquin :P[signature][hline]Arkansis, 13 February 2004 05:39 tarihinde demiş ki: Peki windows tan neden mi nefret ediyorum ?_ çünki bozuk . [Bu mesaj EagleEye tarafından 26 Nisan 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 1.5-2 senemin uo yüzünden boşa geçtiğine üzülüyorum.Ayrıca bazıları söylemiş Uoda arkadaşlıklar süper felanda gerçek hayatta arkadaş bulmak varken neden sanal alem? Zaten 2 senedir oynamıyorum ve hiçbir şekildede ilgimi çekmiyor, çok gereksiz geliyor.Ayrıca bazı arkadaşlar Uo'yu burada savunmuşlar ama onlarda belki bundan 1-2 sene sonra ne demeşim ben diyecek :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yaw matrixin daha az kapsamlı versiyonu gibi bişey olarak düşünebiliriz belki... oyun satan ve net faturalarını verdiimiz kişilerde makinalar olsun hatta :p "unfortunately, no1 can be told what teh uo is, u have to c it 4 urself"[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark, Look into the fire and see in its spark- My eye, watching over you Sarnel 50 luwi chanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corrupt Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ahh bea guzel kardesım orayı turkce yazsanda bızde ıkı saat sozluk kurcuklamasak dil bolumundeyım ama bu kısaltmalarin ne oldugunu anca cozdum 10 dakkada[signature][hline]Dünyada hiç kimseye güvenme çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden Bir gün mutlaka ekmeğini yediği yerden KuRSUnu Yer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corrupt Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 teh=? c=?[signature][hline]Dünyada hiç kimseye güvenme çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden Bir gün mutlaka ekmeğini yediği yerden KuRSUnu Yer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar