Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Terim Bırakıyor

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

ben fatih terimin aldıgı ucretı cok aman aman fazla demıyorum. verilebilir, haliylede veriliyor. tff nin kendi bileceği iş. kendi kazanıyor kendi harcıyor, kimseyede hesap vermek zorunda değil.

benim karşı çıktığım nokta fakir edebiyatı yapmaları. evet aynen fakirlik yapıyorlar. görende fatih terim yıllık 300-400 bin ytl alıyor sanacak.

fatih terim şu anda avrupada ( ingiltere saymıyorum ) yada türkiyede bir takımın başında olsa bu aldığından daha fazlada alabilir. ama milli takım hocası için aldığı ücret az değil.

türkiye otto ve otto gibi bir adamı getirtemez, getirmezde. yerli malı kullanmak tff nin işine geliyor. çünkü riskli değil. şenol gider ersun gelir ersun gider denizli gelir denizli gider terim gelir terim gider sağlam gelir vs vs .

türkiyede futbol ne zaman ilerleme yaptı ?

90 lı yıllarda atılan temellerle. nedir bunlar ?

gs de derwal, bjk de gordon, milli takımda piontek, fenerde parreria.

derwalin yardımcısı denizli gs ye 2 sene sonra avrupa da yarı final

pionteğin yardımcısı terim de 96 avrupa şampiyonası uefa vs vs

ama oğuz bunu başaramadı.

terimin, denizlinin, ersunun ve diğerlerinin bize katacağı bir şey yok artık. 10 yıl sonrada terim gazlıycak, maltaya berabere kalırken gidip deplasmanda portekizi yenecek modeli çıkacak.

yunanlılar 7 senedir otto ile çalışıyor. 4.5. torba dolaşırken şimdi korkularak gidilen bir deplasman oldu.

scolarinin 2002 den sonra portekizin başında 6 sene kaldı, yaptıkları ortada.

keza hidink rusyada başarılı.

ingilterede italyan var. daha once isveçli.

bu ülkelerin hiç mi td si yokta gidip yabancı td getırıyor ?

mantık çok basit. yenı bır anlayıs ve sentez. sen sureklı turklerle calısırsan daha cok yılmaz vurallar yaratırsın bu memlekette.

fatih terim isterse dunyanın en ıyı td sı olsun ama artık tr de iş yapmasın, gitsin italyasına calıssın. bayern munich ısrarla terimi istedi, yıllık önerdiği şu anki maaşından bile cok fazlaydı. neden terım gıtmedı ? cunku o da biliyor estonya ile berabere kalıp ispanyayı yendıgınde imparator olacagını. ekmek elden su gölden.

gitsin tff 10 m euro versin ama scolari,morinho,capello,otto,hidink gibi adamları getırsın. turk futbolunun yenı yuzlere ıhtıyacı var.

terımın yardımcıları oguz ve metın. terım gıdınce bu 2 sı mı gececek yerıne ? hıc sanmam. cunku bu adamlar yıllardır turk futbolunun ıcınde. elde ettıklerı basarılar cok buyuk ama artık ilerleme yok.

sistemi olmayan, 90 dkk ezik oyanayan ama yarı final oyanayan bir milli takımdansa, hırvatistan gibi karakterli oynasın yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Hırvatistan beklerin hücum katkısına ve şok preslere dayanan bir takım.Slaven Biliç'in rockstarlığı göz boyamasın lütfen =]

Hiddink dışında milli takım hocalığını hakkıyla yapacak adam şu an kıtada yok malesef.O yüzden federasyon elindekini tutmaya yöneldi,ücret fazla gelebilir bazılarına ama "piyasa bu haco" diyip sıyrılmak lazım işin içinden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...