Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 eheh Grudge,hepsinden önce Motora kedi girerse,beter olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Norak, 28 Nisan 2004 23:00 tarihinde demiş ki: ekleme: hiç olmadı her aracın donanımına bir elektronik bir kod eklerler, lol onu biz sanayide hasan ustaya goturur cikartiririz[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Absolut, 28 Nisan 2004 13:17 tarihinde demiş ki: O motoru bana taksalar ben de uçarım. Önemli olan motorsuz uçmak. Yapma etme absolut koca adamsın :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 uçan halı ne zaman yapiolar? :P valla bilmiomda usadaki zibiiler bunu direk savas makinesine donustururlerse olay direk kopar zaten hatta abartip light tank modellerini filan yaparlar bunun sonra bilmiom neler olur..[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ulan bu teknolojiye geldik hala beygir birimini kullanıyoruz beygirden sıfır atalım aygır falan olsun bari hiç olmassa karizma bişi olsa be nedir abi beygir[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 BB buhar beygırı olarak sey edılmıs ama konumuzla alakalı degıl tabı..Ucan araba sakat ıs...Bızım mıllete vercen bunları sonra alkolu alan gunluk yarım mılyon sarhos gıdıcek yunanıstanı ısgal edecek ozgurluk heykelıne ısıycek yok efendım ermenılere havadan sı.cak olmaz bu ıs bıze vermezler :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 başımıza taş yağacak!![signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Chemical Sen Bey Gir demede Bey Efendi Gir De [b][i] İgrenccccc [b][i][signature][hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar