Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PowerCup II Lan Party 29 Ekim 2008 Çarsamba Css

SEPHIROTH

Öne çıkan mesajlar

Yıllardır süregelen Mix ve Powercolor’un güçlü birlikteliğindeki son nokta PowerCup II ; PowerCup adı altında bu sene ikincisi düzenlenecek olan bu aktivitemize tüm Türkiye’deki Counter Strike Source ve WoW oyuncuları katılabilir ve ödüller kazanabilirler, her iki oyun hakkındaki detaylı bilgilere ve katılım formları adreslerine haberin devamında ulaşabilirsiniz.

Eğer bir Counter Strike Source takımınız varsa yapmanız gereken tek şey katılım formumuzu doldurmak, WoW bazında takımlar ise iki oyuncudan oluşuyor ve katılım için oyuncuların her ıkısının de Ergenekon sunucumuz içerisinde 70 Level bir karaktere sahip olması gerekli. Aktivite her sene olduğu gibi İstanbul Beşiktaş Adeks Cafe’de gerçekleştirilecek ve tüm oyunlar için maçlar saat 10.30’da başlayacaktır. Katılım ücretleri oyuncu başına 10 YTL olarak belirlenmiştir ve aktivite günü tahsil edilecektir ayrıca tüm kayıt olan yarışmacılar aktivite günü boyunca birer adet sıcak sandwich, meşrubat, tatlı ve sıcak içecek içeren özel powercup menüsüne sahip olma hakkı kazanacaktır. Ödüller, kurallar, katılımı kesinleşmiş tüm takımlar ve diger ayrıntılar için aşagıdaki linkleri inceleyebilirsiniz.

http://www.powercolor.com/event/powercup/
Sosyal ağlarda paylaş

5 cod2 lan turnuvasına katıldım ben, bir o kadar da katılamadığım oldu tatil, okul, vs yüzünden. ama WCG'nin CSS olduğu yıl dışında (2005'di galiba) LAN'da CSS turnuvası olduğunu hatırlamıyorum Türkiye'de. Yanlış seçim yapmış Powercolor ama yeterli takım vardır katılacak sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...