AmoRPHouS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Music klasorunun icinde T16 F isimli parcayi dinlemenizi tavsiye ediyorum :) Oyunun icinde hangi bölgede caldigini da cok merak ettim. [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 26 Nisan 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ehe çok merak ettim ama çokda uykum var yarın bakacam ama :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Karakedi of Gustin - Lvl 21 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 18 Dark Elf - Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 F10.SO1 diyeyim bende.o ve onun bir iki gerisi ve otesindeki tum track ler hehe. [signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] [Bu mesaj Dariel tarafından 27 Nisan 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 DO2 F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Bazı arkadaşlar kendi begendikleri müziklerin isimlerini yazmışlar benim anlatmak istedigim aslında T 16 F isimli parçada dönülmez akşamın ufkundayım şarkısının varlığıydı. :) [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 27 Nisan 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ahahah harbi simdi dikkatli dinleyince anladim bende topic ne alaka diyordum *!yarilir*[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer [Bu mesaj Stream tarafından 27 Nisan 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: AmoRPHouS, 27 Nisan 2004 20:14 tarihinde demiş ki: Bazı arkadaşlar kendi begendikleri müziklerin isimlerini yazmışlar benim anlatmak istedigim aslında T 16 F isimli parçada dönülmez akşamın ufkundayım şarkısının varlığıydı. :) [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 27 Nisan 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Olsun çaktırma :p[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 *kendini salak gibi hisseder* ben de kendi aşkından bahsediyosun diye bakıyorum zuh zuh zuh[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 keh keh ii kulak varmiş tebrikler bakalim daha neler bulacaz ..[signature][hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Casperet ( The Drow Assasin ) ( 17 ) ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben nerde gectigini merak ediom.. adam deli soluo rock agirlikli donulmez he :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar