Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 vah abi çok azmış sahiden nasıl geçinecek adam 1 milyon dollarla, versinler 2-3 milyon anca yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 nocom; f.t. şu an yıllık 660 bin euro almakta (aylık 110 bin ytl). primleri katmaylaım, herkes primler alıyor. senin kaynak aldığın yazıdan; löw 2.5 milyon euro alıyormuş. hiddink 5.6 milyon euro, scolari 2 milyon euro, henüz toy olan van basten 1.5 milyon, rehagel 1 milyon, donadoni >1.5 milyon alıyormuş. ki o yazıya inanmıyorum baştan sona, domenech in görevden alındığını söylüyor lawl. bi de terimin maaşını 2 milyon euro yapman çok iyiymiş. ayrıca, terim 2 milyon euro istese dahi, vermek durumundayız. yeirne koyacak adamımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 oh oh, diğerlerine primleri ekleme terime ekle sponsor gelirlerini bir de doları euroya çevir koy falan seni fotomaça alalım nocom kadroda eksik vardı :) adam başarılı oluyor hala çekemeyenler falan var yahu ben bunu anlamıyorum. sonra başarılı olan adam gönderilince hüngür hüngür ağlıyor millet abi san marinodan 5 vs. şeklinde. bizim türk milleti böyle ya, karısı kırk yılda bir adamdan önce orgazm oldu diye döver, kadın annesinin evine kaçınca günlerce ağlar geri gelsin diye. terim gidince ne ağlarsınız arkasından, zamanında gs lilerin lucescu'ya ağladığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Terim başarılı addediliyorsa yarıfinal oynattı diye. Ersun Yanal kral olmalı onun yanında. Ama adam kovulmaktan beter oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ersun yanal nasıl kıral oluyor afedersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 rötar mı eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 DeathLord said: Ersun yanal nasıl kıral oluyor afedersin? Kral demiyorum zaten dikkatli okursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Flameoffear said: DeathLord said: Ersun yanal nasıl kıral oluyor afedersin? Kral demiyorum zaten dikkatli okursan. Ersun yanal kral olmalı demişsin bende nasıl kral oluyor neden kral olmalı diyorum mantığını çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Of şenol güneş diyecektim ersun yanal nereden çıktı yahu. Feci fail olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 avrupa 3.sü olmak dünya 3.sü olmaktan daha zor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 DoruK said: avrupa 3.sü olmak dünya 3.sü olmaktan daha zor ama Kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar