funq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Şans eseri bulup "paramla" indirdiğim bir filmdi, izleyen olmamıştır tahminimce, ama gayet güzel, ilginç bir filmdi, tavsiye ederim. konuyu açıklayan hafif spoiler genç bir adamın hayatın tek düzeliğinden, insanların iğrençliğinden -:P- sıkılıp kendini doğaya, gezmeye vermesi. http://www.imdb.com/title/tt0448993/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bunu izlemedim ama direk into the wild ı geçirdim aklımdan. benzer bi hikaye zaten aynı hikayeden esinlenmiş olabilir. izlemediysen onu da bi dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 izlemem mi izledim :) o gerçek bir hikaye bu değil, ama bu daha mantıklı bence, into the wild'daki kadar aptal olamaz insan bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar