Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Güzel OP ve ED ayrıca psikopat başlıyor. Girl girl şeklinde story line devam ediyor sonrasındada tam vapirli bişey diye düşünürken 2.WW ye çeviriyor işi. Tabiki asıl konu bundan sonra başlıyor ve yukarıda yazdıklarımlada pek alakası yok girl-girl kısmı hariç. AniDB Bunun filmi de olması lazım.Yada en azından aynı isme sahip bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Pek birşey anladığım söylenemez. Tam sıkıldım derken o tren sahnesiyle ''Noliy la??'' efekti vererekten pür dikkat kesildim. Dikkatimi çektiği anda da bitti. Ama genel olarak %80inde sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Thaumiel said: Pek birşey anladığım söylenemez. Tam sıkıldım derken o tren sahnesiyle ''Noliy la??'' efekti vererekten pür dikkat kesildim. Dikkatimi çektiği anda da bitti. Ama genel olarak %80inde sıkıldım. +1 bi tek tren sahnesinde adamın rüya gördüğünü tahmin ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar