Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 AniDBZıplayan uçan ninjalar, kılıçları kuşanmış samurailar, über vuruşları olan sporcular, süper teknolojik armorlar YOK Sadece 5-2 sınıfının maceraları diyelim. eğlenceli güzel çocuksu. Ben bayıldım açıkcası. Pekçok animeden daha eğlenceli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 OVAsı yanında çoooooooooooooooook dandik kalıyor dizisi ama el mahkum alternatif yok izliyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 OVA süpermiş. Ryouta şanslımı şanssızmı karar veremedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Collarbones fetişi abi yok ötesi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Cuu En azından hatunu öpüyor/ hatun kendini öptürüyor :D Bunu en az bir 50 bölüm yapacaksın ki bişeye benzesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ah ryouta sende kendimi görüyorum zaman zaman. Dünyanın en bahtsız insanısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Niye benden başka izleyen yok bunu ya süper bişey. Çok keyifli. Festival olayı süperdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 İlk bir-iki bölümü izledim sonra eledim bunu sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Chihiro dışında bir grup alsın diye bekliyorum ben. Chihiro dan birşey izlemek hakaret gibi geliyor bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bana çok pedobear işi gelmişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Of ova'da Meguminin kilo problemi olduğu kısım var şimdi ryota yardı yine. motoru bozmuş hareketler süper :D Birde Ahiara'nın yiyecekleri saydırması benim bile canımı çektirdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar