guden Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Direk probleme giriyorum uzatmadan. Datron TW7A laptop im var. 8400m GS ekran karti mevcut, onboard degil (aslinda bu konuda emin degilim ama internette arastirdigimda onboard olmadigini soyluyorlar, yarin servisi arayip sorucam). Sorun su, laptop ilk acildildiginda beyaz bir ekran gelior ve arindan renkli cizgiler cikmaya basliyor. External Monitore gecme tusuna basinca ekran gidip geliyor ve normale donuyor, windows yukleme ekraninda renkli olmiyan cizikler cikiyor ardindan. Windows acildigi zaman, ki genelde mavi ekran cikip acilmiyor(safe mod da sorun olmuyor). Aygit yoneticisinden ekran kartina baktigimda farkli farkli hatalar gosteriyor, bazen hic gormuyor. Suruculeri kurmayi denedigimde ayni mavi ekran ve hatadan sonra restart atiyor. Safe modda yukliyebiliyorum bazen driverlari ama bir faydasi dokunmuyor. mavi ekran hatasi said: Sorun imzasý: Sorunlu Olay Adý: BlueScreen OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.768.3 Yerel Kimlik: 1055 Sorun hakkýnda ek bilgiler: BCCode: 1000008e BCP1: C0000005 BCP2: 00000001 BCP3: 8B30E748 BCP4: 00000000 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Sorunu açýklamaya yardýmcý olan dosyalar: C:WindowsMinidumpMini101608-01.dmp C:UserskhezusAppDataLocalTempWER-52837-0.sysdata.xml C:UserskhezusAppDataLocalTempWERDF4.tmp.version.txt External bir ekrana bagladim ve ayni sorun yine vardi, lcd ekrandan kaynaklanmadigini biliyorum. Ilk formattan sonra 4-5 saatligine duzelmisti sonra yine ayni seyler. 3 kere XP ve 2 kere de Vista yukluyerek format, ve herseferinde farkli driverlari denedim yinede bi duzelme olmadi. Su anda yurt disinda oldugum icinde servise gonderemiyorum, burdaki servislerde markayi bilmedikleri icin sorumluluk kabul etmiyorlar. Sorunu nasil cozebilicegim konusunda en ufak bir fikri olan varsa simdiden cok tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sen bu islemleri yaparken bilgisayar ısınıyor mu ? sorun ekran kartı gözüküyor.Aslında biraz beceri ile full sök makinayı bütün baglantılarını kontorl edip tekrardan topla. Oyle dene yüklemeyi, Sonuc olarak ilgilenen birilerini zor bulursun yurt dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Isinmada sorun yok.Bi ara deniyim sokmeyi ama teknik servisteki eleman bile tam olarak nasil sokecegini bulamadi bi enteresan yapmislar alt tarafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar