Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran karti veya Anakart

guden

Öne çıkan mesajlar

Direk probleme giriyorum uzatmadan.
Datron TW7A laptop im var. 8400m GS ekran karti mevcut, onboard degil (aslinda bu konuda emin degilim ama internette arastirdigimda onboard olmadigini soyluyorlar, yarin servisi arayip sorucam).
Sorun su, laptop ilk acildildiginda beyaz bir ekran gelior ve arindan renkli cizgiler cikmaya basliyor. External Monitore gecme tusuna basinca ekran gidip geliyor ve normale donuyor, windows yukleme ekraninda renkli olmiyan cizikler cikiyor ardindan.
Windows acildigi zaman, ki genelde mavi ekran cikip acilmiyor(safe mod da sorun olmuyor). Aygit yoneticisinden ekran kartina baktigimda farkli farkli hatalar gosteriyor, bazen hic gormuyor. Suruculeri kurmayi denedigimde ayni mavi ekran ve hatadan sonra restart atiyor.
Safe modda yukliyebiliyorum bazen driverlari ama bir faydasi dokunmuyor.
mavi ekran hatasi said:
Sorun imzasý:
Sorunlu Olay Adý: BlueScreen
OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkýnda ek bilgiler:
BCCode: 1000008e
BCP1: C0000005
BCP2: 00000001
BCP3: 8B30E748
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 768_1

Sorunu açýklamaya yardýmcý olan dosyalar:
C:WindowsMinidumpMini101608-01.dmp
C:UserskhezusAppDataLocalTempWER-52837-0.sysdata.xml
C:UserskhezusAppDataLocalTempWERDF4.tmp.version.txt

External bir ekrana bagladim ve ayni sorun yine vardi, lcd ekrandan kaynaklanmadigini biliyorum.
Ilk formattan sonra 4-5 saatligine duzelmisti sonra yine ayni seyler.
3 kere XP ve 2 kere de Vista yukluyerek format, ve herseferinde farkli driverlari denedim yinede bi duzelme olmadi.
Su anda yurt disinda oldugum icinde servise gonderemiyorum, burdaki servislerde markayi bilmedikleri icin sorumluluk kabul etmiyorlar.

Sorunu nasil cozebilicegim konusunda en ufak bir fikri olan varsa simdiden cok tesekkur ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...