YLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 quest helper i yukledikten sonra oyuna girdim. hata verdiktn sonra ciktim ama bu sefer de addon dugmesinin yerinde olmadigini farkettim. repair yaptim ama sonuc degismedi. bilmedigim biyerlerde hata mi yapiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bizim arkadasta da oldu aynısı sildik wow'u bendekini attık düzeldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bende ilk defa quest helper ı qullanacaktım ama hiç bir şey anlamadım, gösterilmesini istediğim questi falan ayarlayamadım.. Demekki gözükmeyen bir botun varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 wow u nie siliosunuzki? WTF dosyasının içindeki cache'leri silin düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Repair yaptım wtfyi sildim interfacei sildim düzelmedi. Wowu silip arkadaştakini attım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 cache ye silin yada interface yi silin düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bende de launcher'da bi problem var yahu. oyunu oynamama engel değil ama kısayola tıkladıgım once bi uyarı veriyor windows. uyarıda hicbisey yazmıyor bombos. ok deyip devam ediyorum ama launcher'da haberler falan hicbisey cıkmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Komut kullanarak cozmeye calis. /qhelper gibi birseydi o addon un komutu bunu yazınca seceneklerı soyler sana. Gerci Qhelper yerine Carbonite kullanırsan daha memnun kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 dediklerinizi denedim. ustune repair yaptim ama duzelmedi yinede. simdi burnung crusade i yuklemeye gectim :( Darti said: Komut kullanarak cozmeye calis. /qhelper gibi birseydi o addon un komutu bunu yazınca seceneklerı soyler sana. Gerci Qhelper yerine Carbonite kullanırsan daha memnun kalırsın. carboniteyle arasindaki farklar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Abi bende de aynısı oluyor, omenin big wigsin falan yeni versiyonlarını yükledim butonlar bir türlü minimapin yanında çıkmıyor, kafayı yicem, yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 load out of date secmissinizdir herelde. onu dusunemeyecek oldugunuzu sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Yok abi, hatta onu seçip de yine denedim, wtfnin cachein altını üstüne getirdim, yok. Çıkmıyor simgeler minimapin yanında :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 quest helper ın minimapin ordaki butonu yüzündenmi sildiniz sonrada wowu mu tekrar yüklediniz O_o herhangi bi addon u kullanırken önce bi komutlarına bakın quest helper için "/qh" yazarsanız bütün komutlar ve ne işe yaradıkları hakkında bi pencere açılır "/qh settings" yazarsanız da ayarlar çıkar ordan herbişeyi yaparsınız hatta ana menüde türkçe desteği bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 YLL said: carboniteyle arasindaki farklar ne? En belirgin olanı kendıne ozel map i olması sanırım.Qhelperi bayadır kullanmadım ama ıkısını de deneyen bırı olarak Carbonite bence cok daha iyi bir addon. Minimapte iconlar icice girmis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Carbonite Quest in questhelper dan daha iyi olan özellikleri nedir merak ettim. daha iyi veya kullanışlıysa onu kullanim alt char kasarken lazım oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ozii_x said: cache ye silin yada interface yi silin düzelir Todesengel said: Repair yaptım wtfyi sildim interfacei sildim düzelmedi. Wowu silip arkadaştakini attım düzeldi. düzelmior... denedik bizde bendeki wow'u attık todeye de anca öle düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar