kfg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 simdi bir arkadas msn'den sordu da, ben de buraya soriym dedim... direk quote'luyorum mesajını... said: bizim eve 50-60 metre mesafede direk pencereden bakınca görülen ve wireless'ı olan bi yer var. ben buradan o sinyali çekip kullanmak istiyorum. buraya kadar herşey normal zaten. ama aynı zamanda bu sinyali daha da uzağa aktarıp o yere 100 metre fln uzakta olan bi arkadaşıma da ulaştırmak istiyorum. ben arada bridge gibi olucam yani. evet, boyle bir sey var mıdır, varsa nasıl yapılır, ne almak gerekir vs. =) ? edit: typo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?6,3618641,3618667 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 access point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 @Kharon, ben bu olayla kendi modemimin wireless'ını arttırmaktan ziyade dısarıdan aldıgım bi baglantıyı iletebilir miyim peki ? benim bahsettigim o cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 evet yapabilirsin. hem alıcı hem verici görevi gören zımbırtı neyse onu kullanacan işte. olmadı önce alırsın onu da access point ile dağıtırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 o gorevi goren zımbırtı ne iste =), ne alıcam ? access point tek basına yetmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ap yi repeater olarak kullanacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Veya N wireless modem al, biz mesela bizim sehrin dogu yakasina internet hizmeti sagliyoruz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 wi-max gelse sorun kalkacak gerci ortadan =P ama extrem hizlar beklememek lazim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar