Kaede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ED in şu anda bildiğim kadarıyla herhangi bir kontrolü yok FR üstünde. WotC ne derse o oluyor
fenris Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ed greenwood sözleşmeli yazar statüsünde. kimse sormuyo ona "nasıl yapalım?" diye. ne kadar yazacağı üzerinde bile söz hakkı yok. candlewood da kendi söylemişti bunları. ha ona kalsa FR elminster ın elf kızları üstünde her türlü fantazisini yaşadığı bi yer olurdu, o da ayrı.
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Hım ben Ed Greenwood'un WotC'a karşı hakkı olduğunu sanıyordum fr üzerinde,demek ki yazar statüsünde sadece
fenris Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 candlewood ne ya? candlekeep yazcaktım. :P
fenris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yeni bir CS den bahsedilmesi ve dark sun romalarının yeniden basılması, "wotc darksun ı 4th a çıkaracak" dedikodularına neden oldu. vay be gazete haberi gibi oldu. umutlu değilim. çıkarsa da bişeye benzer mi bilmem...
ruin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Kitapları satan yerler var istanbul'da ayrıca internetten ücretsiz indirebilirsiniz hatta çok isteyen olursa pdf halleri bende var yollayabilirim.Ama ben pek beğendiğimi söyliyemicem wow gibi olmuş hiç hazetmedim
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 çok öven bir arkadaşın gazıyla oynadık 2-3 seans kadar, sevmedi kimse. çoğumuzun yeni olaylardan haberi olmadığı için pre-spellplague sıradan bir adventure ayarlandı falan. Çok aşırı kötü falan değil, ama bi 3/3.5 tercih edilmeli ve sadece deneysel "aa bakalım nasılmış" diye bakılmalı 4th'a diye düşünüyorum.
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 frp'ye yeni girenler de 4th edition'a pek bulaşmadı sanırım ?
denwa Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 4 u oynarlarken izledim acikcasi biraz warhammer havasi olmus gibi tabi tek bir kez izledim bu izlenime kapilma nedenimde herkesin bir minyaturu var ve ozellikle cok guldugum konu herkesin ozel hareketi filan var yani rol acisindan cok sig duruyordu oyun.
Öne çıkan mesajlar