Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Başlık kirliliği oluyorsa özür dilerim ancak add-on başlığında soru erimesin istedim. Ben son 2.4.2 patch de benim wow bozuldugu için arkadaşımdan copy paste yapmıştım taaaa ilk çıkan wow ondaki, o günden sonra chat ekranında türkçe karakterler görünmez olmuştu. Clear fonts la halletmiştim ancak şu an o yok, chatter da çalışmıo, default olarak bunu fixlemem mümkün mü? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bu sorun bi bende var galba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bikaç addon yükledim artık ne gchat ne general hiçbi mok göremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 arkadaştada ayni sorun varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Karea said: bikaç addon yükledim artık ne gchat ne general hiçbi mok göremiyorum :S add on lar update lenene kadar add on kullanmıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ben çözdüm font ları blodhemn in add-on pack indekilerle değiştirdim süper oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar