DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Baslik acik, var mi ne yapilmasi gerektigini bilen? Realmlist.wtf dosyasi kayboldu, baska wow'dan kopyaladim icerigini girdim vs birsey degismedi ancak US lere baglanabiliyorum. //Geoffrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet artık realmlist.wtf yok.. kendin öyle bi oluşturup denesen, eu.logon falan fişman yaparsın içini de.. belki bi ihtimal olur da zannetmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet işte yaptım o olayı olmadi =] still need help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 halloldu , realmlist baska yere tasinmis onun icersini degistirmeniz gerekiyor , kitlenirse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 linwelin said: evet artık realmlist.wtf yok.. kendin öyle bi oluşturup denesen, eu.logon falan fişman yaparsın içini de.. belki bi ihtimal olur da zannetmiyorum.. Data klasörünün içinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar