DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Baslik acik, var mi ne yapilmasi gerektigini bilen? Realmlist.wtf dosyasi kayboldu, baska wow'dan kopyaladim icerigini girdim vs birsey degismedi ancak US lere baglanabiliyorum. //Geoffrey
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet artık realmlist.wtf yok.. kendin öyle bi oluşturup denesen, eu.logon falan fişman yaparsın içini de.. belki bi ihtimal olur da zannetmiyorum..
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet işte yaptım o olayı olmadi =] still need help!
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 halloldu , realmlist baska yere tasinmis onun icersini degistirmeniz gerekiyor , kitlenirse iyi olur.
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 linwelin said: evet artık realmlist.wtf yok.. kendin öyle bi oluşturup denesen, eu.logon falan fişman yaparsın içini de.. belki bi ihtimal olur da zannetmiyorum.. Data klasörünün içinde var.
Öne çıkan mesajlar