Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Merhaba, konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim sdF Direk konuya giriyorum: 'Flatron L1750S' kullanıyorum. Geçen hafta şöyle bir sorun başladı: Böyle mutlu mutlu patide gezinirken çat ekran sapsarı oluyor veya yemyeşil veya masmavi. Öylece duruyor renkli bir biçimde anca makineyi kapatıp 5 dakika beklemem gerekiyor düzelmesi için, eğer beklemeyip hemen açarsam veya restart atarsam bu sefer ekran kararıyor ve monitörün ışığı turuncu yanıyor. Bu durumda günde 20-30 kere tekrarlanıyor, benim yapabileceğim birşey var mı yoksa tamirciye mi götürmem gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 5 dakıka beklemen ısı sorunu oldugunu gosterıyor ama sorun monıtorde mı yoksa ekran kartında mı denemeden bısey dıyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yan kapağın bir tanesi açık kasada ama az önce kapadım nedense sdf açayım mı tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 everest yada benzerı bı program varsa baksana sıcaklık degerlerıne gercı ekran kartının ozellıkler kısmında da olması gerekır sıcaklık degerlerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sadece monitörü kapa 5 dakika bekle soğumasını sorun devam ederse ekran kartından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ekran gitmiştir en muhtemel seçenek... başka ekranla dene dicem öyle bi şansın varsa... Ekran kartı olduğunu sanmıyorum pek ama, ekran bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar