Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Merhaba, konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim sdF Direk konuya giriyorum: 'Flatron L1750S' kullanıyorum. Geçen hafta şöyle bir sorun başladı: Böyle mutlu mutlu patide gezinirken çat ekran sapsarı oluyor veya yemyeşil veya masmavi. Öylece duruyor renkli bir biçimde anca makineyi kapatıp 5 dakika beklemem gerekiyor düzelmesi için, eğer beklemeyip hemen açarsam veya restart atarsam bu sefer ekran kararıyor ve monitörün ışığı turuncu yanıyor. Bu durumda günde 20-30 kere tekrarlanıyor, benim yapabileceğim birşey var mı yoksa tamirciye mi götürmem gerekir?
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 5 dakıka beklemen ısı sorunu oldugunu gosterıyor ama sorun monıtorde mı yoksa ekran kartında mı denemeden bısey dıyemem
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yan kapağın bir tanesi açık kasada ama az önce kapadım nedense sdf açayım mı tekrardan.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 everest yada benzerı bı program varsa baksana sıcaklık degerlerıne gercı ekran kartının ozellıkler kısmında da olması gerekır sıcaklık degerlerı
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sadece monitörü kapa 5 dakika bekle soğumasını sorun devam ederse ekran kartından
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ekran gitmiştir en muhtemel seçenek... başka ekranla dene dicem öyle bi şansın varsa... Ekran kartı olduğunu sanmıyorum pek ama, ekran bence.
Öne çıkan mesajlar