mawiman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 arkadaşlar PC format attım realtek yüklücem yükleyemiyorum * Microsoft bus driver should be loaded in your system before installing Realtek HD Audio driver * yazıyor ve yüklemiyor ... şu anda Pc de ses yok nasıl düzelte bilirim tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 anakartın driverlarını yukledın mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ses kartının driverını yükledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 anladım kadarı ıle zaten ses kartının drıverını yuklerken sorun yasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 * Microsoft bus driver should be loaded in your system before installing Realtek HD Audio driver * bir hata çıkıyor yükleyemiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://forums.firingsquad.com/firingsquad/board/message?board.id=software&message.id=4373 Soyle birsey buldum gugildan aratip, sorunu bayagi yasayan insan varmis realtek hd audiolarda. Birsuru link var gugildan aratinca, cok abuk bir sorun, biraz daha ugrasirdim da su an kendim baska bir sorunla bas etmekteyim, sonra yardimci olabilirim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar