ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Duel Atıyordum millet ile bir anda dc ve down.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 *Blizz sıçar* Ne hikmetse oyun pırtlayınca forumlarıda pırtlıyo gençlerin. Biliyolar kafalarını patlatıcaamızı... Ha bu tip olayla EU ya özel birde nasıl dandik bi kadrosu varsa EU sunucularının... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 demin başıma aynı olay geldi başka server da karakter açtım sonra tekrar maine döndüm düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Sp ler çok zor kesiliyor bence Paladinlere dediğim tek şey HÖH... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Boulderfist in server felan mı yandı acaba =)) 24 saattir offline. Hoş misery de offline bedevi şansı bizdeki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 oh ben biraktim wowu yaşamiyorum böyle şeyler asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Sir Clexcier said: oh ben biraktim wowu yaşamiyorum böyle şeyler asdad hadi hadi istiyorsun biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ripe said: Sir Clexcier said: oh ben biraktim wowu yaşamiyorum böyle şeyler asdad hadi hadi istiyorsun biliyoruz. Sir Clexcier said: konuyla alakasi yok ama 2 satır bişey yazicam çok özledim lan wowu asdaf yazmiştim 2 dk önce gelmeyin lan üstüme sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Wow bırakılırmı yaf :D et tırnaktan ayrılırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ozii_x said: Wow bırakılırmı yaf :D et tırnaktan ayrılırmı ? 2010 yazında başlicam asdfass ps: evet wow birakilmaz sadece ara verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 o zamana bişi kalırsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 gel beraber oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 oynamiyacağim lan birakin beni pis herifler asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 konuşma lan vitaminsiz! benle oynamasan en geç bir aya başlayacaksın. gel naz etme. benim olacaksın. damlaya damlaya göl olur. dk da geldi. yeni professionda var. ben başlıcam banane. mis gibi lich king var arthas var. gel oynayalım. id pass yazıp login dediğinde hissettiğin rahatlığı unuttun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Anevquemar. said: konuşma lan vitaminsiz! benle oynamasan en geç bir aya başlayacaksın. gel naz etme. benim olacaksın. damlaya damlaya göl olur. dk da geldi. yeni professionda var. ben başlıcam banane. mis gibi lich king var arthas var. gel oynayalım. id pass yazıp login dediğinde hissettiğin rahatlığı unuttun mu? 5 aydır oynamadim iradem süper benim 2010 da oyniycam bu konubitsin burda asdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyla alakasız da başlık kirliliği yapmayım dedim, serverlar offline mi şuan ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar