Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Evet arkadaşlar elektro guitar almayı düşünüyorum da 300-350$ a en iyi hangi gitarı alabilirim.Modelini ve nerede bulabileceğimi de yazarsanız sevinirim. Bir de Washburn guitarlar istanbul da satılıyor mu? Satılıyor ise nerede? Çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 300 $ çok pahalı değil mi electro gitarlar için?[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ı ıh en dandiği 150$ gördüm en ucuza ben. 200-300 arası güzel cort lar var onlara bakmanı tavsiye ederim.ankara da doremi muzikte var cortlar ist te bilemiycem. washburn lerin 300-400 dolarlık gitarları üretimden kalktı diye hatırlıyorum ben.[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 bende cort g 200 almayı düşünüyodum. Kullanıp da memnun olan varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 400 werirsen: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30787 bu yarın senindir[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 washburnün türkiye distirbitörü zuhal müzik.. İstanbulda tam yerini bilemiyorum ama herhalde tünelde idi unutmuşum. Bence washburn cortlara göre çok daha ii ve eski bir marka(tabi olay markaysa). Gitar çalmayı biliyorsan git kendin dene birkaçtane gitarı. Hangisini daha rahat bulursan onu edin. Yani pek marka olayı yok gitarda. mesela elin küçüktür gider 500$lık bir gitar alırsın ama perdesi sana göre daha geniştir yada gider 1500$a bir les paul alırsın ama sapı normalden kalın gelebilir. Gidip denemen gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: Solonor, 07 May 2003 14:10 tarihinde demiş ki: bende cort g 200 almayı düşünüyodum. Kullanıp da memnun olan varmı acaba? yokmu G200 u olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 sen benim gitarı beğenmedin mi şimdi ? cort poktan boşwer onu.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: Twilight, 07 May 2003 22:32 tarihinde demiş ki: washburnün türkiye distirbitörü zuhal müzik.. İstanbulda tam yerini bilemiyorum ama herhalde tünelde idi unutmuşum. Bence washburn cortlara göre çok daha ii ve eski bir marka(tabi olay markaysa). Gitar çalmayı biliyorsan git kendin dene birkaçtane gitarı. Hangisini daha rahat bulursan onu edin. Yani pek marka olayı yok gitarda. mesela elin küçüktür gider 500$lık bir gitar alırsın ama perdesi sana göre daha geniştir yada gider 1500$a bir les paul alırsın ama sapı normalden kalın gelebilir. Gidip denemen gerek.. gitar çalmayı biliyorum allaha şükür :) sağol bilgiler için ama büyük ihtimal cort alırım deamon daha şuanlık iyi bi gitar almayı düşünmüyorum. Ama sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 peki sen bilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 benimkini lmıcaksan alma ama cort ciddi boktan[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bende cort g200 var :)[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 nasıl güzel mi memnun musun?[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Cortun çok iyileri var. Floyd Rose tremololu 400 dolara gayet güzel bi modelini görmüşdüm. Washburnü hiç tavsiye etmem. En azından bas gitardan biliyorum yivvrenç. Aria pro olabilir mesela. Squier filan dene derim. Gerçi çok da kötü diil ama paalı bence kalitesi için. Başkaaa başkaaa... Hah stratocaster al. :D[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 washburn w 580 süperdir wr de olabilir.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 benim gitarı al 125 $ a indirdim[hline]#Prena.net#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 washburne iğrenç diyenler nedenlerinide sıralasın ozaman. Cortla washburnu nasıl kıyaslarsınız yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: horacegoesskiing, 15 May 2003 19:27 tarihinde demiş ki: Cortun çok iyileri var. Floyd Rose tremololu 400 dolara gayet güzel bi modelini görmüşdüm. Washburnü hiç tavsiye etmem. En azından bas gitardan biliyorum yivvrenç. Aria pro olabilir mesela. Squier filan dene derim. Gerçi çok da kötü diil ama paalı bence kalitesi için. Başkaaa başkaaa... Hah stratocaster al. :D[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. evet bugun tünelde aria gördüm hemde ucuza ama güvenemedim ne biliyim.:)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 paran varsa da deamon un gitarı kaçırma derim rahat 20 sene gider o gitar :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablass Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 cort ta güzel modeller yapmaya basladı kore liler gaza geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 washburne iğrenç diyorum çünkü kalitesi çok düştü. Özellikle düşük fiyatlı modelleri bayağı kalitesiz çıkıyo. Misal en son bi tane neckthrough modeli çıkardılar 600-700$a ki hevesli gençler alsın. Fakat odunu basswood. Yani bilmiyorum washburnü biz de hep iyi bilirdik değişmiş ama nediim. O fiyata bile çok fazla yani. Çok çok fazla. Hele üstünde ayar yapamıycaksan, hiç hiç. Cortlar gerçekten iyi. Bi tunerla gidip dene fretler de yerindeyse kaçırma hiç.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 hoca senin calis turunede bagli alicagin sey. ucuza epiphone bulabilirsin credi kartin varsa www.musiciansfriend.com[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 abi söle diim washburn wg580 ibanez kalitersinde bir gitardır sen delaya bakma o güzerl bi gitarı oldugu şcşn yeni olayları takip ertmio washburnlerin %99 u aşırı kötü ama wg580 ciddi iyi e zaten bunu alıcak kadar paran warsa gel beni gitarı al 2. el.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 olm ya daemonun gitar müthiş bişi benim ibanezim olmasa ksin alırdım yani, koş al ne öle cort mort acaip dandiq ya o parası olmayıp da öle elektro olması için alınmış bişi yani, bi işe yaramaz,arkda var işte gitar kursundaki, benimkiyle karsılastırılamıo bile yani ve ibanez dayanır bayaa , al daemonunkini sen[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: horacegoesskiing, 16 May 2003 13:21 tarihinde demiş ki: washburne iğrenç diyorum çünkü kalitesi çok düştü. Özellikle düşük fiyatlı modelleri bayağı kalitesiz çıkıyo. Misal en son bi tane neckthrough modeli çıkardılar 600-700$a ki hevesli gençler alsın. Fakat odunu basswood. Yani bilmiyorum washburnü biz de hep iyi bilirdik değişmiş ama nediim. O fiyata bile çok fazla yani. Çok çok fazla. Hele üstünde ayar yapamıycaksan, hiç hiç. Cortlar gerçekten iyi. Bi tunerla gidip dene fretler de yerindeyse kaçırma hiç.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Suquieremidir nedir.. Oda fendere bağlı 3. sınıf bir gitar. Peki şimdi fenderdemi iğrenç? Ben amerikan yapımı washburnlerden bahsediyorum. Bir kore gitarıyla kıyaslanabilirmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar