Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atlantic

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

atlanticde oynamaktayım bir scribe mage bir de warrior karakterim var şu aralar warriorla takılıyorum tabi yabancı olduğum için zorluk çekiyorum benimle takılcak birileri ya da bir Türk guildi gibi birşey varsa alabilirlerse beni çok minnettar olurum zaman geçirmek için oynuyorum oyunu yani fakat yalnız oynamak zevk vermiyor tabiki varsa atlanticde ara sıra takılan arkadaşlar buraya cevap atabilirlerse sevinirim ya da oyunda Soren isimli bir karakter görürseniz o benim
iyi günler iyi oyunlar[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Sosyal ağlarda paylaş

icq numaranız nedir acaba yazabilir misin burdan veya ozelden çunku ultima bilgim çok olmasına rağmen gene de aos a biraz yabancıyım ve tek takılmak istemiyorum 3 kişilik de olsa girerim guilde ben de edebileceğim konularda mumkun olduğunca yardımcı olurum ayrıca[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Sosyal ağlarda paylaş

İyi geceler;
Aslında tüm oyunlar da ki hesaplarım açık, her ne kadar oyun oynamaya zaman ayıramıyor olsam da, OSI Ultima Online, Star Wars Galaxies ve son olarak bugün satın aldığım Everquest açık durumda.
Arasıra Atlantic'e girip bakınıyorum ama aldığım ping oranları çok yüksek o nedenle aktivitelere takılamadım bir türlü.
Geçenler de skrae Brea'de community center a baktım rp guild leri toplantı yapıyorlardı.
Hala da sıcak kan var oyunda.[signature][hline]Kumadam of Moonglow
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whitehaven, 22 Nisan 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
valla bilemicem bazıları bir swg ugruna bıraktı gitti :P

yok vallahi swg falanda kalmadı. Tüm acclarım açık ama vakit bulamıyorum oynamaya.. Sadece zaman zaman kontrol mahiyetinde girebiliyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Benim de acct'ler acik ama 1 aydan fazladir hic girmiyorum nerde ise. Bazen girip evlere bakip, ortalikta dolasip, cikiyorum. SWG'ye de girmiyorum. Toplu odeme yapmistim belki yenilemem hicbirini. SWG kolay da, UO'daki ev ve icindekiler gider. :(

Birgun belki yine gelirim. :)

Sevgiler,

Jean-Paul[signature][hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle gerçekleşio ya siteden reel parayı bayılıp code alıosun ya da oyun içinden uo gold ile code alıosun. ama dikkat et code aldıın kişi güvenilir olsun yoksa kazık yeme ihtimali her zaman mevcut. ben geçen gün 2.5 milyona aldım ama fiyat sürekli düşüyo. 15 gün önce 3.3 mil di
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...