fortinbras Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 atlanticde oynamaktayım bir scribe mage bir de warrior karakterim var şu aralar warriorla takılıyorum tabi yabancı olduğum için zorluk çekiyorum benimle takılcak birileri ya da bir Türk guildi gibi birşey varsa alabilirlerse beni çok minnettar olurum zaman geçirmek için oynuyorum oyunu yani fakat yalnız oynamak zevk vermiyor tabiki varsa atlanticde ara sıra takılan arkadaşlar buraya cevap atabilirlerse sevinirim ya da oyunda Soren isimli bir karakter görürseniz o benim iyi günler iyi oyunlar[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 aslinda vardi bir guild ama forumlar cokunce irtibati kaybettik.arkadaslarda saolsun ilgi ve alakalarindan olsa gerek cikmislar guildden.su anda 3 yada 4 kisi var eheh.bana icq umdan ulasabilirsin.atlanticde yardim edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 icq numaranız nedir acaba yazabilir misin burdan veya ozelden çunku ultima bilgim çok olmasına rağmen gene de aos a biraz yabancıyım ve tek takılmak istemiyorum 3 kişilik de olsa girerim guilde ben de edebileceğim konularda mumkun olduğunca yardımcı olurum ayrıca[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Valla aynen anasonun dedigi gibi herkes dagıldı :) kac kisi var oynayan suan acep bende merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ozaman bahtsız deve misali nezaman oyuna girsem biriyle karşılaşıyorum ben ne iş white? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hmm o zaman yoklama yapalim.online olanlar kaldirsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 valla bilemicem bazıları bir swg ugruna bıraktı gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 İyi geceler; Aslında tüm oyunlar da ki hesaplarım açık, her ne kadar oyun oynamaya zaman ayıramıyor olsam da, OSI Ultima Online, Star Wars Galaxies ve son olarak bugün satın aldığım Everquest açık durumda. Arasıra Atlantic'e girip bakınıyorum ama aldığım ping oranları çok yüksek o nedenle aktivitelere takılamadım bir türlü. Geçenler de skrae Brea'de community center a baktım rp guild leri toplantı yapıyorlardı. Hala da sıcak kan var oyunda.[signature][hline]Kumadam of Moonglow Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Whitehaven, 22 Nisan 2004 19:44 tarihinde demiş ki: valla bilemicem bazıları bir swg ugruna bıraktı gitti :P yok vallahi swg falanda kalmadı. Tüm acclarım açık ama vakit bulamıyorum oynamaya.. Sadece zaman zaman kontrol mahiyetinde girebiliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben Atlantic'i terkettim arkadaşlar, sadece bod alıyorum orda, şu anda aktif olarak siege'de oynuyorum. ortamı çok daha güzel, ve pingleri aynı atlantic, hatta bazen daha bile iyi. atlantic çok trammie geliyor bana artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ben varim ama bu ara lineage beta takildigimdan bende pek girmiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bende varım[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Merhaba, Benim de acct'ler acik ama 1 aydan fazladir hic girmiyorum nerde ise. Bazen girip evlere bakip, ortalikta dolasip, cikiyorum. SWG'ye de girmiyorum. Toplu odeme yapmistim belki yenilemem hicbirini. SWG kolay da, UO'daki ev ve icindekiler gider. :( Birgun belki yine gelirim. :) Sevgiler, Jean-Paul[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 refreshlenmeyen evler çökmeye başladımı yaW? kaç ayda gidiyorlar? benim ev gitmiştir en son şubatta girmiştim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 eee ben oybuyorum hala hem de yıllardır . memnunum da.. catsden arkadaş da alıyorum transferle. eheh guildime katılacak iyi adamlara da her daim kapım açık. webe girmem pek beni görmezsiniz burda yazcaam kadar oyunu oynarım. isteyene icq 39542091 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 karakter transferini nasıl gerçekleştiriyoruz onu bilen var mı acaba[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 şöyle gerçekleşio ya siteden reel parayı bayılıp code alıosun ya da oyun içinden uo gold ile code alıosun. ama dikkat et code aldıın kişi güvenilir olsun yoksa kazık yeme ihtimali her zaman mevcut. ben geçen gün 2.5 milyona aldım ama fiyat sürekli düşüyo. 15 gün önce 3.3 mil di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: EagleEye, 26 Nisan 2004 21:15 tarihinde demiş ki: refreshlenmeyen evler çökmeye başladımı yaW? kaç ayda gidiyorlar? benim ev gitmiştir en son şubatta girmiştim sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 evin birakirken condemned degilse yikilmaz eagleeye.auto refresh gecerli hala[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 condemned ne oluyordu ben evi sonradan koymuştum şu taşların ve çalışarın üzerine ev koyabilme olayı geldiği zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar