Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.0.2 Patch'ini sorunsuz yüklemek için

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zeppelin said:
bende direk 1.62gb indirmeye başladı wow downloader ile. 110kb/s ile çekiyor valla helal.

Baglantın 4mb iken de 110la çekio, o yüzden farklı torrent mirror kullandım.. ortalama 300kb/sn ile abandım mutluyum :D
Mesaj tarihi:
Bi arkadaşın sorusunu ileteyim de, zira ben de updateleri ondan alacağım hehe. Downloader 1.3 gb tan indirmeye başlamış, 1.62 gb lık patchi. Bunun olayı nedir? Sanırım daha önceki 900 mb lik patch i çekmiş olduğundan, ama emin değilim, çok da noobum bu konularda dfg.
Mesaj tarihi:
ya ben firewallı tamamen kapadım virus programı avast war onuda tamamen kapadım hala %97 duruorm ya. yokmu bunun bi çozumu. 70 mblik dosyayı tekrar indirdim yine bişi farketmedi. oooof of.
Mesaj tarihi:
world of warcraft dizininin içinde Cache adlı klasörde backgrounddownload diye bi torrent dosyası olması lazım patchi henüz indirmemiş olan kişilerde.ben utorrent ile açıp öyle indirdim,son hız indiriyor ordan.(hızlanması 1-2 dakika sürüyor)Ama indirdiginiz yerin Updates klasörünün içi olmasına dikkat edin yada indirdikten sonra klasörleri updates klasörüne atmayı unutmayın :P
  • Yeni Oluştur...