linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 9a kadar gelmezse biz evcenek blizz'i basmaya sefere çıkarız, için rahat olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 p2p nerden kapanıo soleyebilirmsiiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 background downloader'da bi menusunda preferences war ordan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kapadım p2pyi ama hala aynı deli edicek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 problemin yazdıgı yerde more info yazıyor. bosuna koymamıslar onu basıver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bende direk 1.62gb indirmeye başladı wow downloader ile. 110kb/s ile çekiyor valla helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 tmmda vista ile ilgili bişi yokki blizzard supportta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Zeppelin said: bende direk 1.62gb indirmeye başladı wow downloader ile. 110kb/s ile çekiyor valla helal. Baglantın 4mb iken de 110la çekio, o yüzden farklı torrent mirror kullandım.. ortalama 300kb/sn ile abandım mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ooooooof of serverlar açıldı ben hala %97 duruorm nedir bu şanssızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bi arkadaşın sorusunu ileteyim de, zira ben de updateleri ondan alacağım hehe. Downloader 1.3 gb tan indirmeye başlamış, 1.62 gb lık patchi. Bunun olayı nedir? Sanırım daha önceki 900 mb lik patch i çekmiş olduğundan, ama emin değilim, çok da noobum bu konularda dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 1,3 gb cekmiş daha önceden ordan devam ediyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ya ben firewallı tamamen kapadım virus programı avast war onuda tamamen kapadım hala %97 duruorm ya. yokmu bunun bi çozumu. 70 mblik dosyayı tekrar indirdim yine bişi farketmedi. oooof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 İnlavid torrent file... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 patlak link niye veriyorsunuz ya allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Yukledikte client fena kasiyor anlam veremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 world of warcraft dizininin içinde Cache adlı klasörde backgrounddownload diye bi torrent dosyası olması lazım patchi henüz indirmemiş olan kişilerde.ben utorrent ile açıp öyle indirdim,son hız indiriyor ordan.(hızlanması 1-2 dakika sürüyor)Ama indirdiginiz yerin Updates klasörünün içi olmasına dikkat edin yada indirdikten sonra klasörleri updates klasörüne atmayı unutmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 metalheart said: patlak link niye veriyorsunuz ya allahım. sen oyuna girme diye özel olarak patlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 hey toggie'ye laf yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 toggie said: metalheart said: patlak link niye veriyorsunuz ya allahım. sen oyuna girme diye özel olarak patlattım. ii iş becerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 çok pardon kendi salaklıgıma. US/MX indirmişim. pff kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar