evliya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Yazılar, Şiirler, Mektuplar ve daha birçok şey Karasayfalar web sitesinde... [Bu mesaj evliya tarafından 28 Nisan 2004 04:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 birincisi siyah renk olmamış, sayfanın içeriğine pek uymuyor. En azından siyah üstüne beyazın pek rahat olmadığını düşünüyorum. Ayrıca sol üstte ki reklam bannerını sağ'a alıp sitenizin amblemi mi yoksa ne ise onu da sağ'dan sola almanızı öneririm. Reklam için açılmış kullanıcı hesabının açtığı reklam amaçlı thread'e neden böyle birşey yazdım bende bilmiyorum. İçerikle de ghaldzar ilgilenir artık ;)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ehue kasvet basıyo be siteyi açınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ee adı üstünde boy garasayfalar :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: -Mandrake-, 28 Nisan 2004 10:52 tarihinde demiş ki: kasvet basıyo be siteyi açınca LoL :-) Aynen içim daraldı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 kör oluyordum az daha yazıları okuyacağım diye[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben sitenin bütün dosyalarının yeraldığı www.esnafim.com sitesini daha çok beğendim.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar