Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ...sadece türkler direkt girsin diye server açmış. beni de otomatik aldı o odaya, şöyle baktım, yüzde90 türk. ama prensibimdir türkle oyun oynamam hemen çıktım. ha ben de türküm ama, türk direkt boka bağlıyo, sa kardeş, ben kupa6 sinek8 var diye. istiyo ki el ele verelim. bi sefer selamını almadım diye atar yapmıştı biri ahaha. görmemiştim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 "sorry? I dont understand" çekiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 facebooka öle muhabetler oluyormu yahu?mynet olmasın orası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 olma mı. TÜRK KARDEŞLİĞİİİİİİ! diye kopuyo mekan. halbüsü ben blöf yapıp herkesi soymak istiyorum mesela. ama soydaşlarımı bi konuda tebrik etmem lazım, yabancılara sarkıntılık yok hiç. afrikalılar acayip yapıyo yalnız, bira göndermeler, elvis göndermeler chip yollamalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 lubnan cok lame oynuyor =P h.stake masalarda az turk oluyor zaten onlarda pek konusmuyorlar ama lowlar feci ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Princess Istanbul masanın adı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 facebook ne yhaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yine girdim yine oraya attı abi, haklıymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar