Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Estonya - Türkiye 15.10.08 @21.30

endless_night

Öne çıkan mesajlar

Ne kaptanı kardeşim saçmalamayın. Olay kaptanda falan değil. Milli takım adam gibi oynamıyor. Yani pas yapmadan gol atan tek takımız herhalde. Ama övünülecek bir şey değil bu. Komplike bir takıma karşı işimiz çok zor. Durumumuz şu an Fenerbahçe'ye benziyor. Hiçbir yer düzgün işlemiyor ve bu durumun sebebi de mevcut kadronun bir türlü oturamaması, sürekli değişiklik arz etmesi ve de iyi işletilememesi. Fatih Terim'i her ne kadar Türkiye'ye sunduğu büyük hizmetlerden dolayı takdir etsem de son 5-6 sene içindeki durumunu kesinlikle beğenmemekteyim. Tamam bir insan yüksek ego sahibi olabilir. Ancak Fatih Terim kişisel hırslarını bu takıma yöneltiyor. Medyayla savaşmak için bildiği yoldan gidiyor. Evet, Türk Medyası'nın %90'ı çöpe atmalık ama düzgün kesmi de hiç dinlemiyor Fatih Terim. Kesinlikle aklını kullanmamakta Fatih Terim. Duygularıyla yaşıyor. Aldığı oyuncular da bunu gösteriyor. Bu sebeple de çok içten zaten. Moral verirken futbolculara o coşkuyu ben bile hissediyorum. Ne var ki futbol bu tür şeylerden ibaret değil. Motivasyon belli yere kadar gider. Elemelerde motivasyon faktörünün etkisi ise çok yüksek değil. Çünkü sıradan takımlara karşı oyuncular o zihniyetle, hırsla oynayamıyor. Bu sebeple de takıma takır takır oynayacak bir sistem gerekmekte kesinlikle. Böyle her maç hop oturup hop kalkıyoruz. Ama bu serüven devam ederse bundan sonrası için bu kadar şanslı olacağımızı düşünmüyorum. Fatih Terim'in isminin bir stada falan verilmesi en mantıklı iştir bence şu an. Böylece en azından belki misyonumu tamamladım diyip, bu eziyete bir son verebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...