kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Şimdik şöyle: Internetten indirilmiş HD / Dvd / Divx vs. plasma'da izlemek için zaten bir bilg. kullanıyorum: Sessiz olması için fansız bir PSU almıştım, ancak CPU soğutmasını fanlı olarak yapıyor ve ciddi olarak rahatsızlık duyuyorum sesinden (her ne kadar kıssam da fayda etmiyor) Şimdi bu eski kasa PC'mi sessizleştirmek için: water cooling mi takmak daha mantıklıdır yoksa yeni bir 2. el XPS kasa almak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 water cooling pahalı 2. el xps ucuz paran varsa cooling al acıma derim ben. sonucta ha bire deiştirecein bişi deil. üstelik performans göstermesini istediğin durumlardada yardırır... 2. el ii fiyata gider v.b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 O sogutma sistemi akitirsa cinnet gecirirsin ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 uzerine arctic freezer 7 pro gibi bi heatsink alip fani minumum da calistirirsan , hatta islemciyi bilmiyorum ama islemcinin tdp side fazlaysa (p4 mesela) underclock yaparsan ses problemin hdd ve ekran karti fanina kadar iner. su sogutmada direk olarak su kullanilmiyor bu arada, devreye zarari olmayan sivilarda var. yalniz htpc icin luzumsuz bi fantazi. birde radyatorde kesinlikle 2 fan olacak, birde kompresor u sayarsak bu tarz bi bilgisayarda gurultuyu azaltayip derken sanayi ortami elde edilebilir. kaliteli alinmiyorsa alinmamali, kaliteli aliniyorsa hic alinmamali gibi bi denklemi var o isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 KHaRoN said: kaliteli alinmiyorsa alinmamali, kaliteli aliniyorsa hic alinmamali gibi bi denklemi var o isin Mustafa Karadag'in nikahli e$inin kactigi adamin nikahsiz ya$adigi e$inin annesi ? =P $imdi su sogutma oyle sessiz bir $ey degil., fanless cozumler icin en mantiklisi en az 2-3 fan giri$i (120 lik) olan kasalar almak. HTPC erin kaliteli olanlarinda bulunur. Kaliteli ve 15db civarlarinda alacagin fanlar yeterince sogutma saglayacak, kaliteli heatsinkler de sogutmayi ba$aracaklardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yalıtım kiti ve çerçevesi al tak kasaya,keser sesi hemde ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar