Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hay muhtarına ...

di

Öne çıkan mesajlar

Bunak karı. Resmen bunak.

1 sene oldu İstanbul'a geleli, hala ikametgahımı aldırabilmiş değilim buraya. Aslında burda ama gel gelelim salak muhtar "nüfus müdürlüğü beni bağlamıyor" deyip yapmıyor kaydımı.

Lan nasıl bağlamaz?!!! Şaka mısın ?!

Taa Çanakkale'ye gittim bu tip ve bunun gibi gerzek olan okulumun yüzünden. Çanakkale'deki muhtar bile o_O diye kaldı. Verelim sana kağıt derken baktık ki orda da kaydım yok. Piç gibi nerde olduğum belli değil. Yalnız nüfus müdürlüğünün sisteminde kayıtlıyım. Ordan ikametgah alabiliyorum. Şaka gibi. Bu bunak yapmıyor ama kaydımı buraya. Neymiş, iki yerde birden kayıt olurmuş. Diyorum ki yok kayıt yok. "Yoksa kaymakamlığa dilekçe vereceksin, ordan karakola gideceksin, karakoldan gelip seni soracaklar yöneticiye bu kişi burda mıdır diye, burda derse bize haber verecekler, biz de kaydı yapcaz." dedi bu sefer.

Kaç sene sürüyor dedim yarım saat dedi. Ya sabır çektim çıktım dışarı.

Ya memleketine, sistemine diye başlayacağım ama sistemde değil sorun şu anda. Bunun gibi dünyadan haberi olmayan salaklarda. Gitsem kadını öldürsem, yerine yeni muhtar gelse işim daha kolay olur inanın.

Ha bu arada iki kişiler. İkisi de birbirini onaylayıp duruyor ama ne hikmetse birtek bu ikisi var birbirini onaylayan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...