alperozg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 greenskin t2 den chaos t2 sine uçamıyorum videoda takılıyor. aynı şekilde greenskins t2 den t3 e de gidemiyorum videoda takılıyor. ama t2 den t2 bölgesine uçarken sorun yok. sorun bende mi yoksa oyunda bir bug mı var? daha önce olmamıştı bu sabah çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yürüyerek geçmeyi denedim t3 e oda olmuyor kafayı yedirtçek bu bana. "region currently not avaliable. try again later" diyor. server problemi olması muhtemel heralde. başka bu sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bende altdorf sewers dungeon a giremiyorum aynı hatayı veriyodu sonra kendiliğinden geçti yakın zamanda düzeltirler merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 "region currently not avaliable. try again later" olayı restart edince çözülüyordu bende, ama flightmaster hadisesi başıma gelmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 reset attım sorun devam ediyor. social window da çalışmıyor. friend list bomboş. oyun içindende yuardım istedim bakalım bakan olcak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Senaryoya kayıtlı iken uçarsanız kesin crush oluyor %85 olasılık ile denendi onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 scenario ya da giremiyorum bu arada. öyle saçma sapan kaldım ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Sorun var şu anda, sana özel değil yani sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 evet şimdi öğrendim bende. http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=149930 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 3 kere denedim.. son deneyisimce senaryolarıda kapadım ama genede gecemiyorum empire tarafına.. quest kaldı sımdı ole... pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bende aynı kaderi paylaşıyorum. Ne firend list çalışıyor, ne şehirler arası yolculuklar, ne komutlar, ne de scenario girişleri.Hiçbiri çalışmıyor. Dedim oyun falan bozuldu herhalde ama genelmiş madem rahatlayıp dizi izliyim, daha sonra denerim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar