Peka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ile ilgilenen , bilgisi olan warmıdır ?[hline]Ar yu Laz ? no ay lazın't Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 birazcık biliyorum aradabir uğraşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 tamam o zaman bana kaplama bulabileceğim bir site adresi söylermisiniz ? bide ne için kullanıyorsunuz sadece çizim için mi animasyon falanda yapıyormusunuz ? 3dmax maps , textures falan die arattım ama bişey bulamadım maxin kendi içindeki kaplamalar yetmez oldu artık güzel bi kutu kola reklamı yapmam gerekiyor şöle kola yukardan gelince dönücek şişeye dönüşcek zıplıycak pet şişe olucak sonra patlicak coca cola die bi yazı çıkcak falan filan güzel bi kutu şişe ve pet kola kaplaması bulmam lazım tvkartıda gerekiyodu onu dicital le çektik hallettik cola kaldı geriye :D[hline]Ar yu Laz ? no ay lazın't Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 yok ben bişey bilmiyorum vazgeçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 burada bi sürü tutorial ve benzeri hede hödö linki var burada ise oradaki linklerden biri.. aradığın şey sanırım yazın bende başlicam inşallah 3d studio max e[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 linkleri denemedim[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 bende yaza doğru ders notlarımı koyarım siteye işinize yara kesin ben mesela 3dmax in 2 ay önce adını bilirdim sadece şimdi her türlü çizim yapabiliyorum şimdi animasyon kısmındayız işte patlamalar , gravity türü olaylar , sonra su efekti , cam yansıması , güneş ışığı , vs vs bi ton şey war kurcaladıkça her yerinden bişeyler çıkıyor bu programın dur sitelere bakaym[hline]Ar yu Laz ? no ay lazın't Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ya verdiklerinde hep tutoriyıl falan war arkeyn ama ordan bi linke zıpladım bişeyler buldum link şurda dursun sonra aramıyım dialup zor açılıyo yarın keybıldan denerim http://www.pixelotomy.com[hline]Ar yu Laz ? no ay lazın't Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar