Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creature Handler... Yardm...

orcun_okm

Öne çıkan mesajlar

ben dathomirde halletmiştim CHyi

enraged rancorlar 1500 xp falan veriyodu
yalnız BE petlerinde bi sorun mu var anlayamadım BE petle 1000 kusur xp alırken aynı level normal petle 1500 alıyodum

dathomir en ideal yer kısaca :)
hem çok fazla elemanda oluyo etrafta onlarla grup olup daha hızlı alırsın xpleri[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda suan istediim mesleklerdn biri neden dersen qi cünkü sermayeye gerek yok anladinmi :) kolay is ama kasmasi zor ayrica mesela droid engineer icin okadaaaar res lazim bilmemne lasim... baska meslek istedimim dusunmuorm suan ama ilerde de olcam o kesin :)[signature][hline]E-Ih Ido
Twi'lek
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

peki sonuçta en iyisini sen bilirsin paraya ihtiyacın olursa oyunda bana tell atman yeterli bu arada ama param ne yazık ki az sana elimden geldiği kadarını yollarım. gerçi hepsini vk ya saklıyordum ama işe yaramayacak galiba onu oğrendim....[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Dantooine Force Crystal Hunters Cave: 15 k Ham'li izbeler 1200, 25 k Ham'li sinsiler 2000 xp. Server'a göre 7/24 kamplanmış olabilir, millet kristal çıkaracağım diye mağrayı tüketirken arada "i'm just looking for ch xp, you can keep the loot" diyerek girebilirsin, arkadaşın varsa onlarla gidebilirsin vs vs. En "güvenli" yöntem ise tatooine squill hunt(yaratığına göre 400 küsür xp) ya da Corellia Sharnaff mission(bull sharnaff 500 küsür) gruplarına katılarak durumu kurtarabilirsin. demiştim ama vazgeçmişsin, afferim sana.

[Bu mesaj Narsil tarafından 24 Nisan 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...