Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Gitar süperzan gitar Ibanez XPT 700 namı değer Xiphos. Herşeyinden inanılmaz memnunum klavyesi ve sesi inanılmaz. Ama şöyle bi problem var ince mi telinin 19. ile 21. perdesinin sesi aynı ( 19 dan 21 sesi çıkıyor ). Sanırım bu sebeple 19 ve 21 arası doğru düzgün bend yapılamıyor , bend yapınca ses çıkmıyor. Bu sorunun kaynağı nedir ? İsmi nedir ? Nasıl düzeltilir? Yarın vericem servise ama sorunu öğrenmek istedim yine de Yardımlar için sağolun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 klavye de hata var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bunun yapılması kolay bişey mi servis yapabilir mi burada yoksa gitar mı değişecek dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 klavyeyle govdesi birlesik mi gitarin yoksa montaj mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 manyetik yükseklii tel yükseklii vs ile ilgili olabilir götür bi yere hallederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 birleşik klavye ve gövde. Düzelmeyecek bişey se acaip üzülecem ya çok seviyorum gitarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yeni mi fark ettin bunu,gitar kac senelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 gitarı bugün aldım eve gelince fark ettim , denerken oralara inmemiştim yakınlarına geldim ama 19 ve 21 i çalmamışım yani garantisi var sonuçta ama yapabilirler mi bilemedim başka da yoktu sanırım orda bu gitardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yenisini verirler duzeltemezlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 tamamdır teşekkür yardımlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sonucu bildir merak ederim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 tamamdır yarın haber veririm tekrar çok sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Buzz var mı fretlerde? Köprüden değilse sap ayarı gerekebilir. Nasıl yapıldığını bilmiyorsan bir luthiere göstermende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 buzz yok ses çok temiz yani . Bikaç kişi daha sap ayarı olabilir diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 benim bi arkadaşımın da gitarında olmaya başlamıştı bu. çok çok eskimişti gitarı ve hiç bakım yapmıodu. umarım geçer nedenini bi türlü bilemediğim bişeydir benim de, öğrenirsen yazarsan buraya süper. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Yalnız tam lülülülüülülü gitarı. Hayırlı da olsun hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ivilivi ivilivi ivilivi de denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 eheh teşekkür , ritmlerde cayır cayır geliyo ama sesi sololar çığlık çığlığa süper bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 piller değişmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 pil yok ki aktif değil manyetik DiMarzio Activator ama ismi öyle sadece yani aktif gibi ses veren pasif anlamında sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 tel yüksekliğindendir.klavyede eğrilik falan olucağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 benim anladığım bişey değil zaten piller, şu konu aklıma geldi ondan yazdım :) http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=365999&highlight=change+the+battery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 klavye yüksekliği veya sap diyolar da işte tellerin yüksekliğinin değişmesi gitarın bütün olayının bitmesine sebep olabilir benim için. Şu an tam istediğim ayarda mükemmel yani tam elime oturuyo her şeyiyle umarım öyle bişeye gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 klavyedeki perdeleri ayıran metal parçalarda bi sorun olabilir mi mesela? çok ilginç bişey bi hata bu ilgimi çekti çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 forgiver said: benim anladığım bişey değil zaten piller, şu konu aklıma geldi ondan yazdım :) http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=365999&highlight=change+the+battery Pili değiştir, hatta sen elleme bi luthiere götür o değiştirsin. Ve ne yaparsan yap, asla kırmızı kabloyu kesme. LOL. :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar