logcupasa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Kac yıl oldu hatırlamıyorum ... Paticik kac yıllarında kuruldu onuda hatırlamıyorum ...Ama tek hatırladıgım yıllar once ultima onlinea basladıgım sure ıcınde (8yıl once baslamıstım) rahat bı 5 yıl once paticige giriyordum arasıra ama bi zaman sonra paticik kapanmıstı ... gecenlerde warhammeri arastırırken paticik yazısını gordum ve sok oldum paticik yeniden acılmıs ve yıllar olmus acılalı :) ancak ne bır paylasım yapmaya nede yazı yazmaya vaktım yoktu :( oss sınavını kazanamadım ve pc kalktı hazırana kadar pc yok denebılır .... hazırana kadar nete gırdıgımde gırecegım ılk sıtelerden bırı patıcık olacaktır:) ... Herkese merhabalar :) Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 hadi bakalım hoşgele bi daha uzak kalma Alıntıla
logcupasa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Llama said: hadi bakalım hoşgele bi daha uzak kalma yaza kadar hafta bir kere girebilecegim paticike ama sonrasında tam gaz devam :) Alıntıla
sesu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 negzel herkes geri geliyor sen de hosgeldin Alıntıla
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 o eski yıllara dönmeyi ne kadar çok isterdim anlatamam. hoşgeldin. Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hohohosgeldin.. kekekemee dededegilimm Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.